Förhöjda odds på McGregor och Mayweather

24/08/17

Superfighten mellan Mcgregor och Mayweather är på allas läppar. Miljontals fans och sportintresserade kommer bänka sig framför TV:n för att se vem av slagskämparna som är bäst. Betfair har plockat fram en grym deal till alla nya spelare: nu får du 15 gånger pengarna på att McGregor vinner och 4 gånger pengarna på Mayweather.

Sylvassa odds på matchen hos Betfair

 

Genom att bli medlem hos Betfair kan du ta del av ett riktigt supererbjudande. Spela på matchen mellan Floyd Mayweather och Connor McGregor och få boostade odds. Allt du behöver göra är att använda kampanjkoden ZSAM00 och placera ett spel på den du tror kommer vinna. Vinner du får du behålla insatsen i kontanter och få vinsten som ett gratisspel. Dessa (gratisspelen) kan användas på alla spel med odds över 1.20, eventuella vinster från dem betalas ut som vanligt.

Betfairs odds på superfighten (The Money Fight)

  • Floyd Mayweather – 4.00
  • Connor McGregor – 15.00 

Det är inte bara Betfair som laddar inför matchen, hela världen gör det. Såväl MMA-fantaster som icke idrottsintresserade fascineras av detta extremt upphaussade spektakel. Aldrig tidigare har två idrottsmän från två olika sporter möts på det här sättet. Detta blir den ultimata kraftmätningen mellan två superstjärnor från två skilda världar.

Mayweather har per automatik ett övertag då han utövar boxning men McGregor har ju gjort sig känd för sin boxningsteknik så vi absolut inte räkna ut honom.

Ingen av dem kommer gå lottlös från det här, oavsett utgång. Det har rapporterats om att Mayweather får hela 100 miljoner dollar och McGregor 75 miljoner. Det kan med andra ord få vara värt med ett slag i ansiktet om man säger så… Dessa uppgifter är dock inte bekräftade då båda två har skrivit på sekretessbelagda avtal.

Så det är bara att plocka fram chipsen, sätta dig bekvämt i soffan och bli medlem hos Betfair så får du grymma odds på matchen. Vem tror du kommer vinna?

Klicka här för att komma till erbjudandet

BetFair_black (310120 yellow bgr)