Hämta ny välkomstbonus på 2000 kr!

15/03/17

Det råder ingen tvekan om att Expekt har bland de bästa bonusarna på marknaden. Och nu tar man det ett steg längre! Om du går via Betexperts länkar kommer du få upp till 2000 kr att betta för!

Ny välkomstbonus hos Expekt

Om du blir medlem hos Expekt via Betexperts länk kommer du att få ta del av en alldeles unik välkomstbonus. Det är ett mycket bra erbjudande som ger dig upp till 2000 kr att spela med. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna nedanför.

  1. Bli medlem hos Expekt via Betexpert
  2. Gör en insättning 
  3. Få 100 % upp till 2000 kr 

Fortsätter du sedan spela hos Expekt kommer du bli belönad med ytterligare bonusar och roliga kampanjer. Varje vecka finns det något nytt bra erbjudande som ger dig pengar att spela med.

Nu får du till exempel ett riskfritt spel första gången du provar på odds i mobilen. Du kan antingen ladda ner appen eller gå in via din webbläsare och spela! Skulle du inte ha turen med dig kommer Expekt att återbetala dig upp till 250 kr. Men observera att det krävs ett spel på minst 1.50 i odds för att bonusen ska gälla.

Spela hos Expekt i mobilen eller surfplattan

Det går självklart alldeles utmärkt att spela Expekt även i din mobil eller surfplatta. För att underlätta ditt spelande har Expekt tagit fram en app som du kan ladda ner i google play eller app store.

Därmed kan du spela var du än befinner dig. I bussen, på tunnelbanan eller i sommarstugan – det är bara att koppla upp dig mot Expekt!

Givetvis får du ta del av precis samma bonusar och liknande även när du spelar i mobilen.

Bli medlem hos Expekt nu!