Ken Sema blir inbytt och gör mål: 15.00 gånger degen!

10/10/17

Betsson har plockat fram några riktigt spexiga odds inför VM-kvalets avslutande matcher. Sverige har playoff-platsen i sin famn och kan egentligen bara gå ut och spela av matchen, så länge vi inte förlorar med mer än 6 mål är vi vidare. Kanske blir det läge för Ken Sema att hoppa in? Betsson erbjuder 15.00 på att Sema hoppar in och gör mål!

VM-kvalets godbitar

Holland – Sverige

  • Ken Sema bli inbytt och gör mål: 15.00
  • Sverige vinner och gör mål på straff: 15.00

Sverige har oddsen emot sig i kvällens match – om oddssättarna får bestämma. Blågult står för närvarande i 3.80 medan Holland har 1.87. Det vill jag mena är felaktigt, för även om Holland på pappret har en bättre trupp så är Sverige ett bättre lag. Vi har spelare som jobbar stenhårt för varandra, och som känner sig trygga med spelsystemet och förbundskaptenen. I Holland är det precis tvärtom, stora stjärnor men dålig sammanhållning och dåligt ledarskap. Sverige har en bra chans att trycka till Holland, speciellt när Holland i princip är ute ur leken.

Portugal – Schweiz

En av Sveriges potentiella motståndare i ett eventuellt playoff är Portugal, ett lag som är helt klara för andraplatsen. Nu möter man Schweiz (som vi också kan få möta), i en match som är av akademisk betydelse. Det är två lag grymt formstarka lag som möts, Schweiz har gått rent i gruppen och har 9 vinster, Portugal har 8 vinster och 1 förlust. Känslan är att det kan bli en målrik tillställning det här, speciellt då det inte gäller så mycket.

Betssons specialodds:

  • Cristiano Ronaldo att göra minst 2 mål – 7.00

Om man tänker sig att det blir en ganska öppen matchbild, vilket känns troligt, så kommer Ronaldo få stora ytor att operera på. Och då vet vi ju hur det brukar sluta. Att han gör minst 2 mål känns därför helt gjutet.

Besök Betsson