Nordicbet bjuder på riskfria spel till VM-kvalet

29/08/17

På torsdag smäller det i Sofia då Bulgarien tar emot Sverige i VM-kvalet. Nordicbet har plockat fram ett skönt erbjudande till matchen: få två riskfria spel till ett värde av 200 kr styck till Sveriges matcher i kvalet.

Aktivera dina free bets

Det är superlätt att aktivera dina gratisspel. Allt du behöver göra är följande:

  • Anmäl dig till kampanjen här
  • Få 2 riskfria spel (värde: 200 kr/styck)
  • Använd spelen på Bulgarien-Sverige och Vitryssland-Sverige

För att vara berättigad erbjudandet måste du ha minst 200 kr på ditt konto. Förlorar du får du tillbaka pengarna utan omsättningskrav. Vinner du får du behålla vinsten men den måste omsättas tre gånger till odds över 1.50 inom 14 dagar.

Oddssättarna eniga – Sverige vinner

Ska man tro landets alla experter och oddssättare blir det en enkel seger för Blågult mot Bulgarien. Nordicbet erbjuder i nuläget 1.77 på den raka tvåan. Då ska det tilläggas att det gått ner en aning, så det rekommenderas att agera snabbt.

Det är ingen tvekan om att Sverige ska vara favoriter i matchen. Dels för att vi har en bra form och ett lag som känns harmoniskt, och dels för att Bulgarien inte är speciellt vassa. Det var länge sedan man kunde stoltsera med spelare som Stoitjkov och Berbatov. Nu är det mest inhemska spelare blandat med några från ryska ligan. Lagets främsta målskytt heter Ivelin Popov och spelar i Spartak Moskva.

Senaste fem matcherna

Sverige: O, V, V, V, V

Bulgarien: F, V, V, F, F

Sverige har alltså en klart bättre form, men ser man till Bulgariens facit i VM-kval har man bara 1 hemmaförlust på de 13 senaste matcherna. Så där är man starka, helt klart.

Spela på matchen hos Nordicbet och hämta dina free bets nu!