Riskfritt spel på Allsvenskan från NordicBet

06/07/17

NordicBet Allsvenskan

Allsvenskan har precis dragit igång igen efter uppehållet och då har Nordicbet lanserat en väldigt fint bonus. Bonusen är ett gratisspel värt 200kr. För att aktivera bonusen behöver du bara sätta 200kr på en Allsvensk match, efter det finns ett gratisspel värt 200kr tillgängligt på ditt konto.

Använd ditt riskfria spel i helgen

I helgen finns det massvis med intressanta matcher i Allsvenskan. Sirius tar emot AFC och båda lagen måste vinna, Sirius för att hänga på i toppen och AFC för att minska gapet upp till nedflyttningsstrecket. Även Kalmar-AIK är en match där båda lagen verkligen behöver poängen, AIK i toppen och Kalmar i botten. Helt klart väldigt många intressanta spel och marknader i Allsvenskan den kommande helgen.

Det enda du behöver göra för att ta del av bonusen är att först anmäla dig till kampanjen. Detta gör du på Nordicbets hemsida. Sedan lägger du ett spel på minst 200kr, där minst en match i Allsvenskan till 1,50 eller högre odds är inkluderad. Detta spelet kan både läggas föra matchstart eller live. Efter att du lagt ditt spel får du direkt ett gratisspel värt 200kr på Allsvenskan. Gratisspelet kan både läggas live och före matchstart.

När du har valt ditt spel på Allsvenskan kommer det upp en blå ruta på spelkupongen som du ska klicka i för att ditt gratisspel ska användas. Vinner du ditt gratisspel så måste vinstsumman omsättas tre gånger till minst 1,50 i odds inom 14 dagar.

NordicBet Logo