SHL: 5.00 pengarna på Växjö mot Mora

05/10/17

En av de stora förhandsfavoriterna till SM-guldet, Växjö Lakers, tar ikväll emot nykomlingen Mora IK på hemmaplan. Enkel hemmaseger att vänta? Ja, troligen. Trots det bjuder Betfair alla nya spelare på ett riktigt pangodds: 5 gånger pengarna på Växjöseger.

Så går du tillväga

Erbjudandet riktar sig enbart till icke-registrerade medlemmar hos Betfair. Så det första du ska göra är att skapa ett konto. Det gör du med koden ZSAM06. Placera sedan ett spel på Växjö Lakers att vinna mot Mora IK. Går spelet in får du behålla vinsten som ett gratisspel, det gratisspelet måste sedan användas på ett bet med odds över 1.20. Om det sedan går in kan du plocka ut alla pengar.

  • Registrera ett konto hos Betfair
  • Använd koden ZSAM06
  • Betta på Växjö att vinna mot Mora

Notera att max 100 kr av din insats räknas till kampanjen.

Lagkollen

Växjö Lakers har radat upp fem raka segrar på fem matcher, två av dem på övertid förvisso, men ändå. Man är alltså helt obesegrade så här långt. Däremot åkt man på en riktig stjärnsmäll i CHL mot Cardiff Devils av alla lag. Men CHL är vad det är, och det är inget man ska dra några växlar av, enligt min mening.  Viktor Fasth i målet ligger på över 91 i räddningsprocent och han kommer bara bli bättre och bättre. Stjärnvärvningen Janne Pesonen har levererat 5 poäng på 5 matcher, vilket är i linje med vad man förväntar sig.

Mora IK går mot en tuff säsong. Laget saknar tydlig spets, men en sak är säker: Mora kommer inte vika en tum, mot något lag. Efter 5 matcher har Mora 4 poäng. Enda segern hittills kom mot Rögle, sedan fick man med sig en pinne mot Färjestad.

Allt pekar på en hemmaseger här. Växjö är i kanonslag och har ett riktigt bra lag. Mora kommer kriga på så gott det går, men det här är inte matchen dalalaget ska ta poäng.

Till kampanjen