Stormöte i omgång 5 av Franska Öppna

06/06/17

Franska öppna går in i femte omgången och där bjuds vi på en superintressant match mellan Dominic Thiem och Novak Djokovic.

Österrikaren närmar sig världseliten

Dominic Thiem har imponerat storligen i inledningen av Franska Öppna. De fyra första matcherna har han vunnit komfortabelt. Och faktum är att han inte har förlorat ett enda set ännu. Så det är med ett gott självförtroende som han kliver upp mot Novak Djokovic i eftermiddag. Däremot ska det poängteras att Thiem historiskt sett haft det kämpigt mot serben. De har mötts fem gånger och samtliga möten har slutat med seger för Djokovic. Så det är minst sagt läge för revansch nu.

Har Djokovic börjat dala?

Det är inte samma glöd i Djokovic ögon som det varit tidigare. På något sätt känns han lite mätt, och det såg vi inte minst i tredje omgången när han var nära att tappa matchen mot Diego Sebastian Schwartzman. Djokovics stjärnstatus har svalnat lite, vilket inte är så konstigt med tanke på att han vunnit allt som går att vinna.

Räkna med en stentuff match där Thiem kommer göra allt för att rubba Djokovic. Den sistnämnde står dock som knapp favorit och bör vinna matchen men det kommer inte bli en lätt historia.

Spela på Franska Öppna hos Betfair och glöm inte att ta del av din välkomstbonus om du ännu inte gjort det. Nu får du nämligen 100 % upp till 1000 kr vid din första insättning. Lycka till med dina spel!