Tävling: Se Las Vegas Golden Knights på plats!

11/10/17

Las Vegas Golden Knights har fått en drömstart på sin historiska debutsäsong i världens bästa hockeyliga, NHL. Nu har du chansen att se dem på plats tillsammans med ett gäng sköna lirare från Leo Vegas. Spela på LeoVegas i veckan och delta i tävlingen som kan ta dig till Vegas senare i höst!

Nå högst nettovinster – vinn resa till Vegas

Den spelare som når högst nettovinster vid spel på hockey hos Leo Vegas innan den 15:e oktober, alltså på söndag, vinner en resa för två till Las Vegas. I resan ingår förutom flyg tur och retur, matchbiljetter till Las Vegas Golden Knights-San José Sharks, hotellövernattning och transfer.

De 10 spelare som placeras på topplistan vinner fina priser, förstapris består av hockeyresan. De 9 övriga får gratisspel upp till 3000 kr!

Golden Knights chockar alla

Efter tragedin med skjutningen i staden som självklart även berörde hockeylaget har spelarna verkligen gått samman och gjort en strålande inledning. Efter tre matcher är man obesegrade och har tagit 7 av 9 möjliga poäng.

  • Dallas Stars – Las Vegas Golden Knights 1-2
  • Arizona Cayotes – Las Vegas Golden Knights 1-2 efter förlängning
  • Las Vegas Golden Knights – Arizona Cayotes 5-2

Två spelar som har imponerat oerhört är målvakten Marc André Fleury och ytterforwarden James Neal.

Tre raka segrar alltså, det var inte många som kunde förutspå det. Frågan är hur länge man kan hålla uppe den här förlustsviten? Möjligen någon match till, men att Golden Knights ska ta sig till slutspel, det ser jag som osannolikt.

Vad som händer med tilltänkte poängkungen Vadim Sjipatjov är också oklart. Ryssen som har öst in poäng i KHL under flera års tid har förpassats till AHL och nu sägs Golden Knights vilja trejda bort honom. I expansionsdraften plockade man på sig några backar för mycket vilket gör att man nu tvingas ändra om lite. Då kan en spelare som Sjipatjov få stryka på foten. Men han kommer att behövas framöver, så det bästa vore om de kunde lösa situationen.

Delta i tävlingen hos LeoVegas nu

leo