Bethard ger dig freebets när US Open går in på slutspurten

06/09/17

Nu är det inte långt kvar av årets sista Grand Slam-turnering, US Open. Storfavoriterna Roger Federer och Rafael Nadal kan tyvärr inte ställas mot varandra, vilket självklart är trist för alla oss som hade sett fram emot en drömfinal. 

Federer och Nadal bör inte ha några problem att gå vidare

Roger Federer var med sina två Gran Slam-segrar en stor favorit att ta hem även US Open innan turneringen. Men schweizaren har åkt på en jobbig ryggskada vilket har gjort att han tappat i kvalité i matcherna. Oavsett vilket är han så pass bra att han kan vinna även om han ligger på 80 % av sin kapacitet. Inatt möter han argentinaren Juan Martin Del Potro och bör trots allt vinna.

Med osäker fysisk status på Federer har i stället rivalen Rafael Nadal seglat upp och blivit storfavorit. Spanjoren möter ikväll Andrey Rublev, och om Federer är favorit att vinna sin match, är Nadal ännu större favorit i sin match. Det ska inte vara något snack egentligen. Han är helt enkelt så mycket bättre än Rublev.

Hittills är sydafriken Kevin Anderson den enda som är klar för semi, detta efter seger mot amerikanen Sam Qurrey med 3-1 i set.

Spela på US Open – få tillbaka pengar vid förlust

Bethard ligger inte på latsidan direkt. Inför upplösningen av turneringen har du chansen att spela riskfritt. Allt du behöver göra är att lägga ett spel på minst 50 kr på ett valfritt singelspel så får du tillbaka pengar om du förlorar. Skulle det vara så att ditt spel inte går hem återbetalar Bethard dig med 250 kr. Du har med andra ord inget att förlora, så det är bara att tuta och köra!

Passa på att registrera dig hos Bethard om du inte gjort det än. Alla nya kunder får nu en kanon deal: din första insättning belönas med en bonus på 100 % upp till 1400 kr.

Bethard bonus