Ännu en bortavinst för Manchester City på lördag?

16/11/17

På lördag reser Manchester City ner till Leicester för att hämta hem ytterligare tre poäng. ”The Blues” har sett otroligt starka ut i såväl Premier League, som i Champions League. Däremot får vi inte glömma att Leicester verkar ha hittat formen och är obesegrade i de fem senaste matcherna.ComeOn (310120 dark bgr)

Två formstarka lag

Äntligen är det dags att sparka igång Premier League igen. Vi väljer att blicka bort mot King Power Stadium där två formstarka lag möter varandra i kampen om tre poäng. Tittar vi på hemmalaget Leicester City så kan vi se styrkebesked i målvakten Kasper Schmeichel. Keepern var en viktig pusselbit till att danskarna lyckades lösa VM-biljetten till Ryssland 2018 tidigare i veckan. En insats som med alla sannolikhet kommer behöva upprepas för att man ska kunna rå på kungarna från Manchester.

Manchester-dominans

Manchester City…Ja, vad kan man säga om ett lag som tagit 31 poäng av 33 möjliga? Pep Guardiola verkar ha hittat rätt på sin trupp och vi ser idag inga som helst problem med att man ska kunna ta dessa tre poäng med sig hem till Manchester.

Sergio Aguero leder målgligan med 8 fullträffar och David Silva assistligan med 7 passningar som genererat till mål.  man har dessutom en +/- statistik som lyder +31. Även i Champions League-gruppspelet har ”The Blues” gått rent och Laget känns i nuläget överlägsna. Man leder för närvarande ligan med hela åtta poäng före konkurrenten Manchester United.

Just nu ligger oddset på en bortavinst lagt till 1,32 hos Come on, vilket känns klart spelbart. Dessutom får du som ny kund en Välkomstbonus på 100% upp till 3000 SEK.

Hämta din bonus hos Come on här!