Blir Chelsea mästare ikväll?

12/05/17

Chelsea är nu endast en seger från Premier League-bucklan. Ikväll möter man ett för tillfället mycket svagt West Bromwich och allt tyder på att Antonio Contes mannar får fira rejält ikväll.

Kan något bräcka Chelsea?

Många trodde att Tottenham på allvar kunde utmana Chelsea om ligatiteln, och länge såg det ut som det. Efter nio raka segrar tog sviten slut mot West Ham förra fredagen, vilket innebär att Chelsea nu har titeln i säkert förvar.

I nuläget känns det inte som att något kan bräcka Chelsea. Förlusten mot United visade sig vara ett olycksfall i arbetet. Efter den matchen har laget nu fyra raka segrar. Ikväll får man dessutom tillbaka lagets kanske viktigaste spelare, N’Golo Kanté. I och med det har man en fulltalig trupp.

De fem senaste matcherna har slutat med fyra segrar och en förlust.

West Bromwich överraskade stort under hösten och var länge med i racet om Europaplatser. Efter jul har det dock gått sämre och nu är de fast i ett ingenmansland. Luften har gått ur WBA och det känns faktiskt som att man gett upp säsongen. WBA har enbart en seger på de nio senaste matcherna (6 förluster, 2 oavgjorda och 1 vinst).

Ikväll saknas Johnny Evans, Hal Robson-Kanu och Matt Philips på grund av skador.

Spela på matchen hos Nordicbet och glöm inte bort att hämta din välkomstbonus om du inte gjort det ännu!

nordicbet bonus