Fina odds när West Brom tar emot Burnley i Premier League!

21/11/16

West Brom - Burnley

En fantastisk fotbollshelg är över men ännu återstår en match i Premier Leagues 12:e omgång. Ikväll med avspark 21.00 ska omgången färdigspelas och det är på The Hawtorns drabbningen utspelas!

West Bromwich – Burnley | Avspark 21.00

West Bromwich har 13 inspelade poäng och som resultat placerar sig laget på en 12:e plats i Premier League. Strax ovanför laget finner vi Burnley på 11:e platsen med en poäng fler inkasserad. Ikväll gör lagen upp i en riktig sexpoängsmatch där båda mycket väl kan åka hem med samtliga poäng i bagaget!

Två minst sagt ostabila lag men det är bortalaget som på senare tid stått för de bättre prestationerna i ligaspelet. 7 inspelade poäng på de 3 senaste är starkt och det, efter att Everton, United och Crystal Palace stått för motståndet. Båda lagen kommer till denna match med seger i ryggen och för hemmalagets del kom segern på bekostnad av Premier League mästaren Leicester till resultatet 1 – 2.

Bethard

Ser vi till möten lagen emellan så är det oftast målglada tillställningar i dessa matcher. Senast blev det 2 – 2 i Burnley, dessförinnan vann West Brom med hela 4 – 0 och för tre matcher sedan var det Burnley som besegrade West Brom med 3 – 1. Siffrorna visar att dessa matcher verkligen kan sluta hur som helst men att det blir många mål råder det inga tvivel om. I de senaste 8 matcherna lagen emellan så har det blivit över 2.5 mål i matchen och därför är oddset 2.15 på över 2.5 mål i matchen riktigt lockande hos Bethard!

I övrigt finner vi riktigt höga odds på formstarka Burnley. Bethard ger dig just nu 4.60 i odds på bortaseger!

West Brom – 1.95 | Oavgjort – 3.45 | Burnley – 4.65

Spela på matchen hos Bethard!