Kan Sverige ta andraplatsen i gruppen?

10/08/16

På spelschemat finner vi 8 matcher i herrarnas fotbollsturnering i OS 2016. Den hittills största besvikelsen Brasilien får in på tidig morgondag chansen att reparera sina svaga insatser när gruppledaren Danmark står för motståndet. Samtidigt jagar Sverige avancemang från grupp B där Japan står för motståndet.

Japan – Sverige | Avspark 00.00

Sverige har tagit en poäng på de två inledande matcherna och behöver seger mot Japan för en chans att avancera. Efter 2 – 2 mot Colombia följt av 1 – 0 förlusten mot Nigeria måste nu Sverige rycka upp sig ordentligt när Japan står för motståndet i den avgörande gruppmatchen.

Japan förlorade sin första match mot Nigeria med 5 – 4 men i den andra matchen gick det bättre när en poäng inkasserades mot Colombia när slutresultatet skrevs till 2 – 2.

Lagen har en poäng vardera inför ödesmatchen men Japan är favoriter till segern. Förhoppningsvis kan de svenska U23-herrarna trots allt knipa avancemanget i natt och forstätta OS-äventyret. Cherry ger dig fina odds på matchen!

Japan – 1.83 | Oavgjort – 3.80 | Sverige – 3.90

Colombia – Nigeria | Avspark 00.00

I Sveriges grupp väntar en seriefinal när gruppfavoriten Colombia tar emot redan avancemangsklara och gruppsegraren Nigeria i den tredje och avgörande gruppspelsmatchen i grupp B. Colombia kryssade till resultatet 2 – 2 mot Sverige i premiärmatchen och följde upp detta med ytterligare en kryssmatch till samma resultat mot Japan. Nu möter man gruppsegraren Nigeria som imponerat med 2 raka segrar, 5 – 4 mot Japan följt av 1 – 0 mot Sverige.

All press på Colombia och frågan är om ett avslappnat Nigeria som redan vunnit gruppen kan ta sig an uppgiften på allvar och hjälpa Sverige på vägen? Colombia får nämligen inte vinna för då har Sverige ingen chans på andraplatsen oavsett resultat från sin match mot Japan.

Colombia – 1.76 | Oavgjort – 3.75 | Nigeria – 4.25

Danmark – Brasilien | Avspark 03.00

Brasilien har varit turneringens flopp så långt i mästerskapet. Grupp A toppas av Danmark före just Brasilien som trots svagt motstånd ännu inte vunnit eller nätat för den delen. Två mållösa matcher har resulterat i två poäng och pressen har ökat på det vanligtvis anfallsglada landslaget.

I denna grupp har vi endast fått se 1 mål hittills och det kom genom Danmark när laget vann mot Sydafrika. I övrigt har matcherna slutat mållöst och det enda målet Danmark gjort har tagit laget upp på en förstaplats i grupp A.

Brasilien är föga oväntat favoriter till OS-guldet inte minst med tanke på spel på hemmaplan och med de storstjärnor som man besitter. Nu är det dags för Brasilien att vakna till liv och efter två svaga prestationer knipa de välbehövliga tre poängen som dessutom ger laget gruppsegern. 

Danmark – 10.00 | Oavgjort – 5.40 | Brasilien – 1.28

Övriga matcher denna omgång

18.00AlgerietvsPortugal(1) 4.15 (X) 3.70 (2) 1.80
18.00ArgentinavsHonduras(1) 1.44 (X) 4.40 (2) 7.00
21.00TysklandvsFijiSpecialare
21.00SydkoreavsMexico(1) 2.75 (X) 3.35 (2) 2.45
03.00SydafrikavsIrak(1) 2.90 (X) 3.15 (2) 2.50

Cherry erbjuder en sportsbook som har allt du söker. Med massor av sporter och till de bästa oddsen på marknaden kan du välja fram ditt vinnande spel. Du hittar bland annat många fler spelalternativ på kvällens och nattens OS-matcher. Kika in redan nu!

Spela hos Cherry!