Kvalspelet till Allsvenskan börjar ikväll!

17/11/16

Halmstads BK - Helsingborgs IF

Igår kväll spelades kvalmatchen till Superettan mellan Syrianska och Vasalund. Där drog Syrianska det längsta strået och lyckades behålla sin plats till kommande upplaga av Superettan! Ikväll ska det första mötet av kvalspelet till Allsvenskan avverkas och kanske kan vi redan idag få en känsla av vilket lag som gör Syrianska sällskap i Superettan och vilket lag som spelar i Allsvenskan 2017.

Halmstads BK – Helsingborgs IF | Avspark 18.30

Den första kvalmatchen till Allsvenskan spelas ikväll med avspark 18.30 på Örjans Vall. Det handlar om hemmalaget Halmstad som gästas av Henrik Larssons Helsingborg!

Halmstads BK har stått för fina prestationer i Superettan denna säsong med en tredjeplats! Som kvitto på det fick laget denna kvalplats och för motståndet står Helsingborgs IF som presterat långt under förväntan. Endast en 14:e plats i tabellen gjorde att skåningarna nu måste segra i detta dubbelmöte för fortsatt spel i Allsvenskan kommande säsong.

NordicBet

Det blir en spännande drabbning där lagen kommer gå för seger redan ikväll. Med fördel av hemmaplan och med fansen i ryggen är detta den stora chansen för Halmstad att få med sig ett bra resultat inför returmötet på Olympia redan på söndag.

Frågan är ifall Superettan-starka Halmstad kan få med sig ett bra resultat mot Allsvenskan-svaga Helsingborg, eller ifall skillnaden på Superettan och Allsvenskan blir för uppenbar?

Hos NordicBet hittar du de bästa oddsen på svensk fotboll och även till kvällens match!

Halmstads BK – 3.05 | Oavgjort – 3.35 | Helsingborgs IF – 2.33

Spela på matchen hos NordicBet!