Oddsboost hos 10Bet

08/08/18

Som du säkert känner till så försöker alla spelbolag och bookmakers online att tävla med varandra om spelarnas gunst. Här vill de att du ska bli spelare hos just dem. De kommer att erbjuda massor med sporter att spela på, samt många olika speltyper. Naturligtvis kommer även höga odds och att du kan betta i mobilen vara saker som de marknadsför sig med. Här kommer det helt enkelt inte heller vara någon skillnad på spelbolaget och bookmakern 10Bet.

Dock kommer de att ge lite mera än många andra. I det fallet finner du detta i alla fina erbjudanden. Här börjar det med att du som ny spelare hos 10Bet erbjuds 50% upp till 1000 kronor i oddsbonus på din första insättning hos detta spelbolag. I övrigt finns det också mycket annat:

  • Blir det 0-0 i matchen på alla stora europeiska ligor, får du insatsen tillbaka upp till 100 kronor i form av ett gratisspel.
  • Combo Boost ger dig högre odds vid vinst på valfria matcher när du spelar en kombination av minst två matcher.
  • Skapa ditt eget spel med bra och höga odds.
  • Spela på livebetting och lägg fem livespel på en vecka, så erhåller du ett gratisspel på 100 kronor.

Här ska det dock kikas närmare på just den oddsboost som finns att spel för att vinna i form av Combo Boost hos 10Bet.

Skapa ett konto hos 10Bet här!

Combo Boost – Få upp till 60% i extra odds vid vinst

Just nu erbjuder 10Bet en oddsboost på upp till 60% när du spela en så kallad Combo. Detta betyder då att du spelar på minst två matcher i samma odds spel för att ha chans till Combo Boost. Här finns det då chansen att spela på mellan 2-16 matcher. Naturligtvis är det då den som spelar på 16 matcher i ett enda kombinationsspel, som kan erhålla 60% i oddsboost. När du spel mellan2-14 matcher kommer det extra odds du får vid vinst att sjunka procentuellt.

När du vinner på en kombination av minst 2 matcher erhåller du 2% i oddsboost. Nedan kan du se några exempel på vilka olika procentuella summor du kan få när du spelar Combo Boost hos 10Bet.

  • Kombinera 4 matcher i ett spel och du får 4% i oddsboost
  • Du som kombinerar 6 matcher och vinner får 10% i Combo Boost
  • Spel på 15 matcher i ett kombinationsspel ger 55% i oddsboost.

Ja, som du ser så händer det alltid något roligt och spännande hos 10Bet som alltid finns på svenska för svenska spelare. Registrera dig redan idag, så att du inte går miste om Combo Boost eller nästa härligt erbjudande från 10Bet.