Spela på morgondagens landskamp och vinn exklusivt VM-paket från Coolbet!

23/03/18

Har du inte fått tag på biljetter till sommarens VM i Ryssland? Då kan du vara lugn, för nu har just du chansen att vinna ett maxat VM-paket hos Coolbet! Är du inte redan medlem hos Coolbet är detta guldläge för dig att regga dig på sajten. Lägger du dessutom ett bet för minst 100 kronor på landskampen mellan Sverige – Chile har du chansen att vinna VM-paketet.

Coolbet small logo odds

Om lite mer än två månader så är det dags för det vi alla har väntat på i fyra långa år – nämligen VM i Ryssland. Förberedelserna är i full gång och imorgon lördag vankas det träningsmatch mot gästande Chile som tagit den långa resan till Stockholm och Friends Arena.

Skador stör förberedelserna för Sverige

Chile, som ju något oväntat missade VM, får istället nöja sig med att precis som de flesta andra dödliga sitta i TV-soffan och njuta. Men faktum är att just du kan få chansen att faktiskt vara på plats när Sverige ska spela sin öppningsmatch nere i Putin-land mot Sydkorea. Coolbet har nämligen varit så generösa att de har valt att lotta ut ett VM-paket innehållandes flygbiljetter, matchbiljetter, samt två nätter på hotell för två personer. Allt du behöver göra för att vara med i utlottningen är att registrera dig på Coolbet via våra exklusiva länkar och lägga ett bet värt 100 kronor på morgondagens match! Notera att detta erbjudande endast gäller imorgon lördag (24 mars).

Efter att kommit tvåa i gruppen efter Frankrike stod det klart att Sverige skulle få ställas mot antingen Danmark, Schweiz, Kroatien eller Italien. Många var vi som hoppades på att få ett ”derby” mot våra kära grannar i Danmark, som vi ju trivs bra mot i sådana här sammanhang. Kroatien och Italien var de två lag man absolut inte ville ställas mot eftersom det då med all sannolikhet skulle ta stopp där. Och som ett brev på posten så blev det givetvis Italien som vi lottades mot.

Men ledda av Janne Andersson krigade våra svenska landslagsmän på otroligt bra med en tydlig 4-4-2 uppställning och lika tydlig matchplan. Jakob Johansson blev en väldigt oväntad nationalhjälte när han hemma på Friends Arena stänkte in 1-0 i det första mötet. Ett ganska fult mål i all ärlighet, men alla mål räknas och det skulle också visa sig vara det mål som tog oss till Ryssland. På bortaplan väntade en stor anstormning av Gli Azzurri och hemmasupportrarna började bua redan under den svenska nationalsången. Det svenska försvaret ledda av kapten Andreas Granqvist stod på huvudena ett flertal gånger under kvällen och när domaren blåste av matchen stod det 0-0 på tavlan och Sverige kunde fira vilt. En sensationell bragd hade genomförts och Sverige hade gång på gång besegrat tvivlarna och mot alla odds var det alltså lilla Sverige som tog sig hela vägen till VM för första gången på 14 långa år.

När det nu är dags för den första träningslandskampen av två detta landslagsläger finns det några skavanker i Janne Anderssons trupp. Sedan tidigare står det klart att förstemålvakten Robin Olsen och Jakob Johansson kommer att få gå en kamp mot klockan för att bli spelklara innan VM. Olsen skadade axeln tidigare i år och Johansson drog korsbandet nere i Italien i den andra playoff-matchen mot Italien. Emil Krafth och Ludwig Augustinsson skadade sig på träningarna tidigare i veckan och har lämnat truppen. Krafth har problem med sin rygg och Augustinsson fick känningar i en baksida. Isaac Kiese-Thelin är även han ett frågetecken inför matchen imorgon då han dras med sjukdom.

Använd denna länk för att ha chansen att vinna VM-paketet

Detta har gjort att två nya ytterbackar i Niklas Hult och Johan Larsson får chansen att visa upp sig. Båda har anslutit till truppen och kommer att vara med både i morgondagens match mot Chile och i tisdagens bortamöte mot Rumänien. Båda har varit med i landslagssammanhang tidigare och även om det kommer bli svårt att peta Krafth och Augustinsson finns ändå chansen att imponera på Janne Andersson. Det finns det också för Kristoffer Nordfeldt, Karl-Johan Johnsson och Jacob Rinne som är de målvakter som finns kvar och slåss om förstaspaden i Olsens frånvaro.

Blir du medlem hos Coolbet och lägger ett bet värt minst 100 kronor på morgondagens match mellan Sverige – Chile så har du alltså chansen att vinna deras exklusiva VM-paket. Detta paket innehåller:

  • Direktflyg t/r Arlanda – Nizjnij Novgorod för två personer
  • Två matchbiljetter till Sveriges öppningsmatch mot Sydkorea
  • Två nätter på trestjärnigt hotell