Helgens bästa speltips i Allsvenskan

14/07/17

På lördag är det dags för en ny allsvensk omgång och vi har hittat några riktiga guldkorn i spelväg. Här är helgens bästa spel på Allsvenskan.

Malmö-Sirius – X2 – 2.62@Bet365

MFF är mitt uppe i ett stentufft Champions League-kval mot Vardar Skopje från Makedonien. Returen går av stapeln enbart tre dagar efter matchen mot Sirius så det vore inte konstigt, snarare naturligt, om tankarna är på den matchen. Tränare Magnus Pehrsson kommer med all säkerhet lufta ett antal spelare. Anders Christiansen, Malmös just nu bästa spelare är avstängd och missar matchen. Däremot är Kingsley Sarfo tillgänglig för spel och kan göra debut.

Sirius fortsätter att överraska och har nu tre raka segrar i Allsvenskan. Och det är väldigt imponerande när man dessutom tappat sin bästa spelare i form av Kingsley Sarfo. Till matchen mot Malmö kan de två nyförvärven Elias Andersson och Shkodran Maholli debutera.

Oddsen är alldeles för bra på Sirius för att inte prova en liten slant. Malmö lär som sagt ha tankarna på annat håll och Sirius har bra form.

Östersund-Djurgården –  Djurgården draw no bet – 2.20@Bet365

Östersund stod för en jätteskräll när man vann mot Galatasaray i första första mötet i Europa League-kvalet. Och det kan bli till Djurgårdens glädje. För det är knappast otänkbart att Östersund, precis som Malmö, har fokus på returmötet. Det vore konstigt annars. Dessutom lär ÖFK rotera en del spelare. Därför tror jag att ett formstarkt DIF har drömläge att plocka minst en poäng här.

 

Sundsvall-HBK – Halmstad draw no bet – 2.20@Bet365

Sundsvall är i fritt fall. Supportrarna skriker på Joel Cedergrens avgång och laget har nu 5 raka förluster. Det har ingen betydelse att spelet ser ganska bra ut när poängen ändå inte trillar in. Cedergren har helt enkelt nått vägs ände, och det ser mycket mörkt ut.

Halmstad är inte mycket bättre, men det har ändå vänt lite sedan tränarskiftet då Krulj fått hoppa in som huvudtränare. De har två oavgjorda matcher i rad, och det känns som att man är på gång lite i alla fall.

Capture