Målrik match att vänta på RCDE Stadium

30/10/17

Grattis till alla som ryggade det boostade oddset från Betfair i lördags när Manchester City, om än knappt lyckades fälla West Bromwich på bortaplan. Nu blickar vi framåt mot en ny fotbollsvecka fullspäckad med både liga- och europacupfotboll. Dagens hetaste speltips hämtar vi ifrån Spanien och mötet mellan Espanyol och Real Betis!

LeoVegas logga

Alltid full fart framåt för Real Betis

Sedan Quique Setien tillsattes som huvudtränare för Real Betis så har målen duggat tätt i lagets matcher, både framåt och bakåt. Det är fullt ös som gäller och så länge man gör mer mål än motståndarna så är man nöjda. Man ligger förtillfället på en godkänd 8:e-plats i La Liga, 4 poäng efter Champions League-platserna.

Espanyol är ett disciplinerat lag med en del kvalitet i laget, främst i de främre leden med bland annat Gerard Moreno och Leo Baptistao. Då vi kan räkna med ett Real Betis som kliver fram, trots bortaplan så kommer det ges en del ytor för Espanyols anfallare att operera på.

Mål kan vi i stort sett räkna med i kvällens match, frågan är bara hur många. LeoVegas erbjuder i skrivande stund runt 1.84 på över 2.5 mål i matchen vilket får ses som ett klart intressant spel. Visst att Espanyol sällan är inblandade i några målrika historier men med ett anfallsglatt motståndarlag på andra sidan så får vi helt andra förutsättningar.

Vi tror på mål här och att det skulle bli 3 mål eller fler känns klart realistiskt. Spelet väljer vi att lägga hos LeoVegas där du just nu får en exklusiv välkomstbonus som ny spelare. 100% upp till 1000 kronor på din första insättning gör att du kan spela för hela 2000 kronor med en gång! Passa på med detta heta speltips och dryga ut kassan inför veckans alla matcher.

 

Speltips: Över 2.5 mål Espanyol – Real Betis 1.84@LeoVegas

 

Lägg ditt spel hos LeoVegas här!