Speltips inför helgens Allsvenska matcher!

07/07/17

Sirius Allsvenskan

Sirius-AFC Eskilstuna, Lördag 8/7, 16:00

AFC är i princip redan avsågade i botten, hela sju poäng upp till säker mark och man väntar fortfarande på säsongens första seger. Sirius har överraskat rejält och ligger just nu på 3:e plats, dock är det väldigt jämnt i toppen med sex lag inom tre poäng. Men Sirius ångar på och har endast en förlust på de senaste åtta omgångarna. Sirius är ett bättre lag än AFC och bör vinna utan problem hemma på Studenternas IP. Dock höjer jag ändå ett varningens finger för AFC som senast pressade serieledarna Malmö rejält i en match som slutade 3-2.

Speltips på matchen: Halvtid/Fulltid – Sirius/Sirius

Hammarby-Örebro, Lördag 8/7, 16:00

Båda lagen står på samma poäng, ett riktigt mittenmöte. Hammarby har varit starka på hemmaplan denna säsongen och fortfarande inte förlorat. Man förlorade dock senast borta mot Häcken med 2-0. Örebro har tre raka segrar och har börjat hitta formen, dock är man väldigt dåliga på bortaplan och laget tog sin första bortaseger mot bottenlaget Kalmar i senaste bortamatchen. Förra helgen stod Örebro för en riktigt stabil insats när Norrköping besegrades hemma med 4-2. Detta kommer bli en jämn match och troligtvis med en del mål.

Speltips på matchen: Båda lagen gör mål

WilliamHill Logo

Häcken-Malmö, Lördag 8/7, 18:00

Serieledarna Malmö åker till Göteborg för möte med Häcken, ett Malmö som vid seger kan utöka sin serieledning till sex poäng. Malmö har dock alltid haft svårt med Häcken borta, endast en seger borta mot Häcken på sex år. Häcken är ett stabilt hemmalag och vann senast mot Hammarby med 2-0. Innan uppehållet förlorade man två raka mot Östersund och Elfsborg. Häcken kan vid seger, om andra matcher slutar i deras favör, klättra till tredje plats. Mycket talar för en jämn och målrik match, förra årets möten mellan lagen var målrika, totalt nio mål gjordes.

Speltips på matchen: Över 2.5 mål

Rygga spelen på William Hill som just nu kör en intressant bonus. Bonusen ger dig ett riskfritt spel upp till 1000 kr.