Toronto FC spelas hos Mobilebet till bjudodds!

05/07/17

Sebastian Giovinco

Orlando tar emot Toronto hemma i Florida i MLS. Toronto och Orlando är båda topplag i den östra konferensen och man ligger tvåa respektive femma. Helt klart en jämn och välspelad match att vänta.

Svag form på hemmalaget

Hemmalaget Orlando ligger som sagt femma i den östra konferensen och man är ett bra lag. Orlando har dock varit ganska svaga på sistone, endast två segrar på de senaste 11 matcherna. Man har även endast en vinst på senaste fem hemmamatcherna. Ett formsvagt Orlando helt klart. En av Orlandos viktigaste spelare, den kanadensiske anfallaren Cyle Larin, måste få igång målskyttet. Den 22-årige anfallaren har endast gjort två mål på de senaste 10 matcherna i MLS, ett väldigt svagt facit. Om Orlando ska hitta formen igen och ta upp kampen om de två platserna som ger direktkvalificering till slutspelet krävs det att Larin kommer igång och börjar göra mål.

MobileBet Logo

Toronto är placerade på andra plats i den östra konferensen och har två poäng upp till serieledande Chicago Fire. Beroende på hur Chicago Fires match slutar kan Toronto gå upp i serieledning vid seger i natt mot Orlando. Toronto har ett av MLS bästa anfallspar, Jozy Altidore och Sebastian Giovinco, sammanlagt har de två stått för 14 mål och sju assist. Giovinco har under åren visat sig vara en av MLS absolut bästa spelare och han har verkligen lyft Toronto sedan han kom till klubben. Toronto har varit ganska ojämna på bortaplan och man har ett facit på 3-3-3. Toronto är ett bättre lag än vad Orlando är, men en jämn match kommer det bli. Jag tror att Toronto kommer vara det bättre laget matchen igenom.

 

Mitt speltips på matchen blir X2 till oddset 1,50 hos Mobilebet. Mobilebet erbjuder just nu en väldigt bra bonus, 200% upp till 600kr.