Boostat odds på Manchester City från Betfair!

27/10/17

Vill du dryga ut spelkassan under helgen så är Betfair det rätta, och kanske enda stället där du är garanterad ett riktigt superspel. Vad sägs om 5.00 i odds på seger för suveränerna Manchester City som reser till The Hawthorns för match mot West Bromwich. Det är inte varje dag du ser ett erbjudande som detta, passa på att signa upp hos Betfair redan nu och lägg ditt bästa och mest självklara spel för helgen!

Inte ett poängtapp sedan ligapremiären!

Det låter smått otroligt men Manchester City har gått helt rent sedan säsongspremiären mot Everton där man spelade oavgjort. Champions League, Premier League och Ligacupen har alla avverkats utan en enda förlust så här långt och visst luktar det redan nu en smula ligatitel i de ljusblå delarna av Manchester. Säsongen är dock lång och laget kommer matchas hårt då man är med i alla turneringar.

Betfair promotion

Betfair erbjuder 5.00 gånger insatsen på bortaseger

West Bromwich får ses som klara underdogs när man hälsar Manchester City välkomna till The Hawthorns. Inte nog med att man har en del skador att ta hänsyn till, man har inte vunnit en match sedan i augusti. Tony Pulis har verkligen en del att jobba på om man ska lyckas vända denna trend, inte minst när Manchester City är på besök.

Gästerna har vid vinst på lördag chansen att dra ifrån i toppen, beroende på hur det slutar mellan Manchester United och Tottenham. Räkna med att Pep Guardiola vill ta vara på denna chansen och vi lär få se ett bortalag som sätter gasen i botten från första sekund.

Med dessa förutsättningar i åtanke så kan väl denna match bara sluta på ett sätt, West Bromwich ska inte ha något att sätta emot när Manchester City växlar och det kommer bli tydligt under matchens gång. Inga nämnvärda avbräck i bortalaget att skriva om heller, bortsett Mendy och Kompany som gått skadade under en längre tid.

 

Skapa ett konto hos Betfair nu och lägg ditt spel på Manchester City till 5.00 gånger insatsen!