Europa league: Grym bonus med Interwetten!

23/11/17

Ikväll spelar Östersund sin femte match i Europa Leagues gruppspel och man möter Ukrainska Zorya Luhansk. Östersund har överraskat hela fotbollsvärlden med sitt skickliga sätt att spela fotboll och ikväll har man chansen att ta en av de åtråvärda platserna som gör att man tar sig vidare i grupp J. Avspark 19:00 på Jämtkraft Arena.

Logo-trans-bck

Succélaget Östersund

Graham Potter har lyckats göra de jämtländska fotbollslaget Östersund till ett slagkraftigt lag i Europa League. Och tittar man tillbaka till år 2011 så låg laget i division två(!). Mycket har hänt sedan dess och man har gång på gång överaskat fotbollsvärlden med sitt sätt att spela fotboll. När man i somras fick möta turkiska Galatasaray så var det vild glädje att bara få spela mot ett så stort lag. Ingen kunde ana att man sett över två matcher skulle vinna över Galtasaray och sedermera slå ut självaste PAOK i den tredje och sista Playoffmatchen.

 Tuff match väntar ikväll

Ikväll kommer ett revanschsuget Zorya Luhansk till Jämtkraft arena med uppgiften att ta med sig tre poäng och vi kan redan nu konstatera att det kommer bli en tuff match som väntar. De ukrainska laget behöver åtminstone plocka poäng för att inte tappa den så viktiga andraplaceringen.

Vinner Atletic Bilbao ikväll så kommer man gå förbi någon av Östersund och Zorya Luhansk, frågan är bara vilket av lagen. Något som talar för att det blir ett vilt firande på Jämtkraft Arena ikväll är att det Ukrainska laget inte vunnit på de senaste fem matcherna, samt att Östersund har spelat en otroligt stark, inspirerande fotboll på hemmaplan.

Därför är det med spänning vi ser framemot Matchen som börjar 19:00 ikväll.

Vill du spela på matchen Östersund – Zorya Luhansk, eller någon av de andra Europa League-matcherna ikväll så kan du göra det på interwetten. Som ny kund får du dessutom en grym välkomstbonus på 100% upp till 1000 Kronor.

Hämta bonus Här!