JVM: kvartsfinal väntar Juniorkronorna

02/01/18

Under nyrsnatten kunde de mest inbitna bevittna ett Sverige som på straffar lyckades vinna över Ryssland. Med detta resultat kunde juniorkronorna avsluta gruppspelet som seriesegrare. Faktum är att man vunnit de 44 senaste gruppspelsmatcherna i ett JVM, vilket bör anses som otroligt starkt. Därför ser vi med spänning framemot nattens drabbning. Nedsläpp 00:00 i Buffalo.

BetHard

Efter att Sverige lyckats knipa en förstaplats i gruppspelet så fick man möjligheten att välja vilka man skulle möta i en kvartsfinal. Valet föll på Slovakien som måste anses som det klart svagaste motståndet i jämförelse med exempelvis USA eller Schweiz. Matchen mot Ryssland var en riktig nagelbitare och därför var det otroligt skönt att se Sverige gå segrande ut från fighten.

Lias Andersson tillbaka?

Vad som däremot var ett rejält bottennapp var att Lagets kanske viktigaste spelare och tillika lagkaptenen Lias Andersson skadade sig i slutet av matchen. När landslagsläkaren sedermera inte kom ut i den mixade zonen för en bedömning av Lias Andersson så började de flesta att på allvar oroa sig för hur det låg till med forwarden. Däremot kunde förbundskapten Montén tidigare idag berätta att han kommer testa och köra på uppvärmningen för att se hur det känns. – Förhoppningen är att han kommer att köra, säger Montén.

Det är otroligt viktigt för hela laget att ha Lias Andersson spelbar. Han leder för närvarande skytteligan och utsågs tidigare till Landslagets viktigaste spelare. Någon som också kommer vara redo för spel är forwarden Jesper Boqvist som fick en smäll tidigare i turneringen mot Schweiz. Han tränar för fullt och ser ut att vara taggad på att spela i kvartsfinalen.

Vill du spela på matchen mellan Sverige – Slovakien, eller någon av de andra matcherna så har Bethard ett grymt utbud av odds i alla dess former. Just nu får du som ny kund en välkomstbonus på 100% upp till 1400 kronor.

Hämta bonus här!