Old Trafford värd när storlagen gör entré i FA-cupen

05/01/18

Världens äldsta fotbollsturnering är äntligen tillbaka och kommande omgång är den där vi får se storklubbarna entré. Englands största klubb går in i turneringen ikväll när Derby County kommer på besök till Old Trafford. Efter det snöpliga uttåget ur ligacupen mot Bristol City är FA-cupen Uniteds chans att få en cup-titel.

Efter en briljant start trodde många fotbollsexperter att United skulle vara med och slåss på många fronter under säsongen 2017/18. Stora namn som Lukaku värvades in men efter succéstarten har hela laget darrat på slutet. Ligan är avgjord med City otroliga 14 poäng före och Champions League känns inte rimligt med tanke på konkurrenterna.

Derby ingen lätt motståndare

Lagets första runda i FA-cupen spelas ikväll mot Derby County som gått som tåget i Championship. Derby ligger tvåa vilket ger en direktplats till Premier League och har bjudit på bra fotboll när halva säsongen är avverkad. Steget till Uniteds nivå ska dock inte finnas där men samtidigt fick United däng mot Bristol City i ligacupen senast.

Efter fiaskot i ligacupen följde United upp med två tunga poängtapp hemma på Old Trafford. Både Burnley och Southampton fick med sig poäng vilket bara ökade avståndet till City ytterligare. I förra matchen mot Everton studsade laget dock tillbaka och tog en stabil seger med 2-0 på Goodison Park efter mål av Lingard och Martial.

Hämta Bonus

Nu är det en cupmatch igen och allting talar för att United går vidare till nästa omgång av FA-cupen. Annars kommer Mourinho få det rejält hett om öronen framförallt efter den senaste tidens turbulens angående att han inte ska trivas i staden och därför fortfarande bor på hotell – något som portugisen gick ut och avfärdade i media.

Oddsa på sport hos ComeOn

Vill du oddsa på Fa-cupen eller på någon annan sport är ComeOn ett riktigt fint alternativ. Spelbolaget har förutom en maxad välkomstbonus även en hel del olika kampanjer inom sport som körs ut regelbundet. Hitta riktigt höga odds och otroligt många marknader inom alla sporter du kan tänka dig. Besök ComeOn idag för en spelupplevelse utöver det vanliga.