ⓘ Annonsupplysning

Betexpert.se är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online casinon som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här

OS Favoriter och Medaljchanser – Vem vinner OS i Tokyo 2021?

De efterlängtade olympiska spelen i Tokyo ska äntligen gå av stapeln efter ett års extra väntan. Olympiska spelen hålls vanligtvis vart fjärde år har, men har denna gång glatt fått se sig besegrad av den världsomfattande pandemin, precis som de flesta andra stora event som skulle tagit plats under föregående år.

Nu är det dock slutligen dags för OS i Tokyo, och hela världen har längtat. Sommarspelen startar den 23 juli och spelas fram till den 8:e augusti. Bland de tävlande finner vi naturligtvis stavhopparen och Sveriges främsta guldhopp, Armand Duplantis. Förutom i friidrott kommer svenska representanter bland annat finnas med i sporter som handboll, tyngdlyftning, rodd, fotboll, gång, bordtennis och brottning.

Hos Betexpert.se kommer vi naturligvis följa de olympiska spelen, samtidigt som vi delar med oss av betting tips och annat användbart för att du ska få en så bra bettingsupplevelse som möjligt.

100% upp till 1500 SEK

Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se | Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23.

OS-favoriter – Vem vinner?

Det är tydligt att USA är favorittippade när det kommer till vilket land som tar hem flest medaljer, oddsen på USA ligger i skrivande stund mellan 1,10 – 1,14 hos några av de stora spelbolagen. På andra plats enligt oddsen finner man värdlandet Japan, på odds runt 7,0.

LandOdds
USA1.10
China7.00
Japan21.00
Great Britain26.00
Russian OC26.00

Som alltid är friidrott en av höjdpunkterna när det kommer till Sommar OS. Populära grenar som 100 meter sprint toppas av två amerikaner (Trayvon Bromell och Ronnie Baker), tätt följt av kanadensiska Andre De Grasse.

Även damernas 100 meter sprint brukar dra till sig uppmärksamhet. Jamaicanska Shelly-Ann Fraser-Pryce är tydlig favorit till guldet. Följt av brittiska Dina Asher-Smith och ytterligare en jamaicanska, nämligen Elaine Thompson Herah.

Vem vinner 100 meter sprint?

Få ett gratisspel värt 100 kr när du gör din första insättning hos Betsson.

Sverige har skickat en stor trupp med svenska OS-deltagare. Truppen består av allt från guldhoppet Armand Duplantis, till Oskar Rozenberg Hallberg som ställer upp för Sverige när det för första gången anordnas OS i Skateboardåkning.

Svenska favoriter i OS 2021

Det har talats om att årets olympiska spel kan bli ett av de bästa genom tiderna för Sverige. Några av de idrottare som kan ha bäst chans på medalj herrlandslaget i handboll, damlandslaget i fotboll, brottaren Henna Johansson, diskuskastaren Daniel Ståhl, och naturligtvis stavhopparen Armand Duplantis.

Armand Duplantis är Sveriges guldhopp

Ingen kan väl ha missat Armand Duplantis, den svensk-amerikanska stavhoppstjärnan som mot alla odds valt att tävla för lilla Sverige. Och tävlar gör han sannerligen. Just nu sitter han på det existerande världsrekordet för män i stavhopp, på hela 6,18 meter – 2 centimeter mer än den före detta världsrekordinnehavaren Renaud Lavillenie.

Duplantis har visat riktigt bra form i vårens och försommarens tävlingar och det finns definitivt möjlighet till ännu ett nytt världsrekord. Samtidigt utmanas 21 åringen av betydligt äldre Renaud Lavillenie, som verkar vara i bättre form än på länge. Något som Duplantis själv verkar uppskatta mer än att oroa sig för.

Sarah Sjöström – flerfaldig världsrekordhållare

Sarah Sjöströms medaljskåp grinar sannerligen inte tomt. Denna simmerska i världsklass kan stoltsera med 22 guldmedaljer från VM och EM (lång bana), och tog EM-guld redan som 14 åring i sin paradgren 100 meter fjäril. Det är även i fjäril som hon sedan 2015 innehar världsrekordet. Chansen till fler medaljer för Sarah Sjöström ser bra ut trots att simmerskan kämpat mot klockan för att återhämta sig från sin senaste armbågsoperation.

Daniel Ståhl – Världsmästare och medaljhopp

Förutom ovanstående duplantis så har vi fler världsstjärnor med oss i den svenska OS-truppen. Diskuskastaren Daniel Ståhl har både svenskt rekord i diskuskastning på 71.86m och en världsmästartitel i bagaget. Förväntningarna på Ståhl inför OS är höga.

Betting tips inför olympiska spelen i Tokyo 2021

Samtidigt som de olympiska spelen närmar sig har allt fler odds blivit tillgängliga hos spelbolagen. Beroende på vilka sporter man är intresserad att spela på finns olika typer av odds tillgängliga. Gör till exempel bets på flest medaljer? Tror du det blir USA eller Japan (som oddsen tyder på)? Eller gör ett outright bet på hur många medaljer du tror Sverige eller annat land får med sig hem. Variationerna är flera och du har möjlighet att satsa både på så kallade “Medal specials” (där du helt enkelt satsar på antal medaljer /flest medaljer osv) eller på vinnare.

Beroende på vilket gren du spelar på har du även möjlighet att satsa på vem som tar hem nytt världsrekord.

En sak är säker, oavsett vilken typ av odds du satsar på så ligger ett spännande sommar-OS framför oss med flera medaljhopp att följa och hålla tummarna för.

Bästa bettingbolagen för Olympiska Spelen i Tokyo 2021

100% upp till 1500 SEK

Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se | Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23.