ⓘ Annonsupplysning

Betexpert.se är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online casinon som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här

Big Brother 2021 -Temavecka och avhopp

Vi är nu mer än halvvägs in i årets Big Brother-säsong och vi törs nästan påstå att den senaste veckans drama, tårar och konflikter motsvarar resterande veckors samlade totala intriger. Det är kanske inte så konstigt med tanke på att den senaste veckans tema har varit Militärveckan.
Denna vecka har till och med varit hårdare än den låter och vi kan väl påstå att det i stort sett inte kommit någonting positivt alls ur denna vecka, gällande relationerna mellan deltagarna i huset.

Vi ska dock börja med något helt annat – nämligen det senaste avhopp som skett. Vi fick nämligen reda på att Julia Löfgren under lördagen bestämt sig för att lämna huset – detta på grund av personliga skäl. Dessa skäl har angetts vara en sjuk mor, men det spekuleras också en hel del kring om det kan vara så att Julia egentligen varit en mullvad i huset. Främst på grund av anledningen att Julia Löfgren, Mergim Feka och Victoria Klöfver Rama kom in samtidigt i huset – dessa äntrade huset dag 43. Alla tre är tidigare BB-deltagare och samma vecka som de klev in i huset tvingades Victoria lämna på grund av ”upprepade regelbrott och integritetskränkning”. Bara en vecka efteråt lämnar alltså nästa person i gänget – Julia. Mergim är dock fortfarande kvar i huset, så beroende på om han också lämnar eller blir kvar, får vi se vad som sker med mullvads-spekulationerna.

Militärveckan bäddar för stora sprickor

Ingenting kan skapa så dålig stämning som att låta någon bestämma över alla andra. Blanda in stränga regler och en hel del stenhård träning på det, så har du receptet på riktigt dålig stämning. Det är precis enligt detta recept militärveckan lagts upp – BB-ledningen vet vad de gör – och den senaste veckan har konflikter och tårar avlöst varandra i en strid ström.

Innan militärveckan inleddes fick tittarna rösta fram två av originaldeltagarna som skulle få bli generaler och därmed skulle de också sitta säkert inför helgens utröstning. Tittarna valde Emelie Svensson och Nardos Alberto som generaler. Av dess två är det framförallt Nardos som har gått all in i sin roll som ledare – och med ledare så menar vi diktator.

Generalerna har under veckan haft högre rang än övriga deltagare i huset och har i stort sett kunnat styra och ställa som de velat. Just en tydlig hierarki är något som har varit svårt för många deltagare att hantera och det skulle inte dröja länge förrän Simon Ejdertoft hamnade i en rejäl diskussion med generalerna. I denna refererade han bland annat till dessa som ’parasiter’. Också Adrian Podde hade problem med ledarskapet i Big Brother och han hade därför planer på att kuppa generalerna. Han försökte få med sig övriga deltagare i huset, och planen var då att de helt enkelt skulle ignorera de bägge ledarna och deras order. Vi som sett hur tidigare kuppförsök runt om i världen hanterats, vet att det bästa sättet att avstyra ett kuppförsök är att slå ned på detta med en gång. Detta var också vad som skedde i Big Brother huset och tilltaget blev snabbt kväst.

Det kommer dock bli riktigt kul att följa dessa två turturduvor vidare i programmet, för att se om det finns potential för någon vidare kärleksrelation där, eller om det bara var alkoholen och depressionen efter militärveckan som krävde sitt. 

Så – vilka sitter säkert och vilka hänger löst?

Efter att alla deltagare har tagit sig genom militärveckan med livet i behåll – den mentala biten återstår att se hur de klarat – är det dags att sammanfatta hur läget ser ut just nu.
Det kanske viktigaste är vilka deltagare som sitter säkert inför nästa veckofinal och vilka som hänger löst.
De som sitter säkert är dessa: Tanja, Mergim, Joel, Pedram, Jaqueline, Adrian, Madelene, Nardos, Dennis och Emelie.

De som hänger löst är: Simon, Stephanie och Judith.
I vanlig ordning är vi förstås väldigt nyfikna av oss och har snokat runt lite kring vilka deltagare som ser ut att ha störst potential att stanna kvar. Får man tro oddsbolagen är det solklart att det är Stephanie som ryker. Simon och Judith är nämligen starka kandidater till att ta hem hela tävlingen – åtminstone enligt de Big Brother odds som hittas hos bettingbolagen.

Om man läser på de olika fan-sidorna som finns överallt, går tongångarna åt lite alla möjliga håll. Även om både Simon och Judith är populära finns det också många röster som höjs för att hålla Stephanie kvar i huset. Det kommer därmed bli riktigt spännande att se hur Big Brother oddsen kommer se ut efter nästa utröstning – om de bägge favoriterna finns kvar eller inte.

Betting på Big Brother gör det mer spännande

För att ge lite extra spänning till måndagsfinalerna, så kan vi rekommendera att betta på Big Brother. Det är mycket enkelt, och såhär går det till:

Hur man live streamar Big Brother 2021

 1. Skapa ett Betsafe konto

  Skapa ett spelkonto hos Betsafe vi länken här.

 2. Leta fram Big Brother

  Gå in på Odds > TV-Program > Sverige > Big Brother

 3. Välj din Big Brother favorit deltagare

  Välj den Big Brother deltagare du tror kommer att vinna

 4. Lägg ditt bet

  Ta del av Big Brother odds och lägg ditt bet

 5. Kolla på Big Brother veckofinalerna

  Heja på din favorit samtidigt som du kollar

Big brother

Veckouppdatering & Big Brother odds

Vi ger er färska veckouppdateringar kring vad som händer i Big Brother huset och vem vi tror har störst chans att vinna Big Brother 2021. Självklart så finns det spelbolag som erbjuder odds på Big Brother 2021. I texten har vi valt att lägga våra spel på Big Brother hos svenska spelbolaget Betsafe – som förövrigt är huvudsponsorer för Big Brother 2021.

Regler i Big Brother

De enda regler Big Brother har är att deltagarna ska förhålla sig till gällande svenska lagar och regler, samt de regler som produktionen sätter upp. De sistnämnda är dock inte fasta, utan kan när som helst ändras utifrån produktionens behag – många gånger till deltagarnas stora förtret. 

Vad vinner man i Big Brother?

Alla deltagare som går in i Big Brother huset gör det främst med en tanke – att VINNA Big Brother! Vad vinner man då? Den som står ensam kvar i huset efter 100 dagar vinner så mycket som en miljon kronor! Och lite kändisstatus kanske? Vi väntar spänt vem som vinner Big Brother och om vårat bett går hem!

Om Big Brother 

Den första säsongen av Big Brother Sverige sändes år 2000, och genom åren har konceptet sett relativt likadant ut – även om antalet dagar vinnaren ska vistas inne i huset inte har varit konstant. Det har i stort sett alltid varit minst 100 dagar som vinnaren har vistats i huset – utom i 2015, där vinnaren Christian Sahlström endast vistades i huset i 70 dagar. 

Deltagarna lever alltid helt isolerade från omvärlden, och har ingen aning om vad som händer utanför. Detta sociala experiment har följts av åtskilliga tittare genom åren – och det var i Big Brother som sexskandalernas och fylleslagens storhetstid i rutan fick sin början. 

Tidigare vinnare av Big Brother

Den allra första säsongen av Big Brother Sverige sändes år 2000, och denna vanns av Angelica Freij. I 2002 hade de stjärnvecka, och denna vanns av Anki Lundberg. 

Den Big Brother vinnare som vi minns är dock Carolina Gynning. Hon vann år 2004, och har haft en fantastisk karriär sedan dess. Idag kan hon bland annat titulera sig som modell, programledare, designer, konstnär – och så klart dokusåpakändis. Det är nog dock inte särskilt många som minns att hennes karriär startade med en vinst i Big Brother. 

FAQ Big Brother

Vart sänds Big Brother?

Du kan se live dygnet runt på Cmore, och du kan se dagens avsnitt på Cmore, TV4play och Sjuan. 

Kan man betta på Big Brother?

Absolut, du kan spela på Big Brother hos bland annat Nordicbet, Betsson,Betsafe och Leo Vegas.

Vad vinner vinnaren av Big Brother?

Vinnaren av Big Brother vinner 1 miljon kronor

Vem vinner Big Brother?

Det gör den person som står ensam kvar i huset när 100 dygn har gått. 

Odds Big Brother 2021

Hitta fina odds hos Betsafe