• Enormt utbud av sport
  • Personlig sportbook
  • Bra bonusregler
Reklamlänk | 18+ | Välkomsterbjudanden gäller nya kunder | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

Det uppskattade spelbolaget Bwin har genom åren blivit otroligt populärt bland svenska spelare. Det spelar mindre roll om du föredrar betting eller casino, Bwin har allt du behöver under ett och samma tak. Med ett fenomenalt utbud av odds och svensk licens på plats är det få som erbjuder en lika bred spelupplevelse som Bwin. Om du aldrig har testat spelbolaget är det perfekt att göra det just nu. Du får nämligen en välkomstbonus som tar din upplevelse till nya höjder. Signa upp idag och ta del av välkomsterbjudandet hos Bwin och upplev allt det roliga som väntar hos en tidlös klassiker.

Med svensk licens är upplevelsen trygg

Den 1 januari 2019 var en speciell dag för svenska spelmarknaden. Det var nämligen då som svensk licens infördes för aktörer som vill nå svenska spelare. Detta vill Bwin som direkt fick sin licensansökan godkänd. Spelsidan har den svenska licensen via ElectraWorks Limited, koncernen bakom Bwin. Det innebär att den svenska myndigheten Spelinspektionen övervakar Bwin och ser till att de följer alla regler som ställs på ett spelbolag med svensk licens. Ytterligare bevis på att Bwin är ett säkert spelbolag är att de dessutom har licens från Malta, Gibraltar och Storbritannien. Det om något är ett bevis på hur säkert det är att spela hos Bwin.

Raketstarten ett faktum med en välkomstbonus

När du registrerar ett konto hos Bwin för första gången har du möjlighet att ta del av ett fenomenalt välkomsterbjudande. Med välkomstbonusen kan du utforska det gigantiska utbudet av odds och marknader samtidigt som du spelar med mindre risk eftersom du fått en del av pengarna av spelbolaget. Hos Bwin dubblas din första insättning upp till totalt 200 kronor. Det innebär att en insättning på 100 kronor ger dig hela 200 kronor att spela för. Dubblad insättning ger halverad risk och det är en svårslagen kombination som väntar hos Bwin när du blir medlem som ny kund. Så här fungerar erbjudandet i detalj:

  • Skapa ett konto hos Bwin och gör en första insättning på 100 kronor eller mer
  • Ta del av välkomstbonusen på 100% upp till 100 kronor
  • -Placera dina bets på valfri marknad och ta din spelupplevelse till en ny nivå

18+ | Endast nya kunder | Minsta insättning är 100 kronor | Minsta odds 1,70 | Bonus ska satsas tre gånger inom 90 dagar | För fullständiga Regler & Villkor, besök Bwin | www.stodlinjen.se   

Odds och marknader hos Bwin

När du väl registrerat ett konto hos Bwin väntar en gigantisk värld av sport och odds från alla världens hörn. Trots detta är det simpelt att hitta och organisera sig eftersom Bwin lagt såväl ’Höjdpunkter’ och ’Topp-sporter’ överst på oddssidan. Där hittar du de evenemang som flest spelare föredrar samt spelbolagets senaste kampanjer och events som är live just nu.

Fotboll från alla världens hörn

Fotboll är världens största sport vilket märks hos Bwin då de har ligor och turneringar från alla världsdelar. De största turneringarna som Champions League, VM och EM kombineras med ligor som Premier League, Serie A, La Liga och Ligue 1. För dig som föredrar lokal fotboll finns det över 100 marknader på alla matcher inom Allsvenskan. Då får du äkta passion och glädje som endast svensk fotboll kan ge. 

30 tal sporter att betta på hos Bwin

Det är inte bara fotboll som det går att ta del hos Bwin. Med ett 30-tal andra sporter som tennis, basket, ishockey och esport är här något för alla smaker. För den som tycker om Esport hittas bland annat CS:GO, Dota 2, League of Legends, Rocket League och mycket mer. Fördelen är att spelbolaget erbjuder konkurrenskraftiga odds på samtliga matcher de erbjuder.

Live betting för ännu mer spänning

Har du aldrig provat live betting är det ett måste att testa, i alla fall om du gillar sport och betting när det är som mest spännande. Med live betting spelar du på en match som pågår vilket ger dig flytande odds i realtid. Genom att betta live erbjuds du marknader som inte annars finns tillgängliga. Till exempel kan det vara vem som gör nästa mål, vilken spelare som får nästa kort eller något annat som inte går att spela på inför matchstart. Försök att hitta oddsen när de står som högst men det är inte alltid det lättaste. Ju mer kunskap du skaffar dig desto bättre kommer det också att gå i din live betting. 

När du kommer in på startsidan och klickat dig in på odds ser du alla pågående matcher ligga tillgängliga. Du kan också titta i Bwins kalender där de samlat alla evenemang så du i god kan hitta de matcher du vill betta live på när det väl är dags för matchstart. Ett tips är att göra din research på de lagen du ska betta på för att öka vinstchanserna.

Streama direktsänd sport live med Bwin

Glädjen visste inga gränser när det stod klart att Bwin köper in flera rättigheter för att kunna visa livestreamad sport direkt till sina kunder. Är du medlem hos spelbolaget kan du ta del av all direktsänd sport till din dator, mobil och surfplatta. Allt du behöver är att ha ett positivt spelsaldo hos Bwin alternativt ett lagt bet inom de senaste 24 timmarna. Har du detta så är all live streaming hos Bwin tillgänglig för dig när du än önskar. 

Ta del av statistiken på matcher du ska titta alternativt betta live på. Bwin erbjuder massvis med information om de båda lagens form, skador, tidigare möten och mycket mer. Här har du perfekta förutsättningar att ta hjälp av spelbolaget för att öka vinstchansen.

Vi kan också varmt rekommendera dig att kombinera live betting med live streaming. Att se på en match samtidigt som du bettar ökar chansen att få in dina bets eftersom du kan göra analyser av det du ser framför dig och sedan placera dina bets live utifrån analysen du gjort. Då har vi heller inte nämnt fördelen med att titta på sport gratis jämfört med att krita på massvis med olika abonnemang hos dyra operatörer. 

Prova cash out hos Bwin

En otroligt uppskattad funktion hos Bwin är Cash Out. Som namnet eventuellt hintar om innebär cash out att du får kontanter av spelbolaget. Detta trots att din kupong inte är helt avslutad. Cash out innebär att du kan få ut delar av vinsten på ditt spel trots att matchen inte är slut. Konceptet är perfekt när du har ett bet inne men tror att det kommer vända till det negativa. Då kan du få ut delar av din vinst utan att behöva vänta till slutsignal. Dock ska det tilläggas att det aldrig går att få hela vinsten med cash out så det gäller för dig att välja dina tillfällen. Har du kyla att vänta till matchen är färdigspelad får du ut hela vinsten.

Ansvarsfullt spelande är något Bwin brinner för

Med en hel sida dedikerad till ansvarsfullt spelande är hjälpen alltid nära till hands vid behov. Direkt när du blivit medlem ska du välja dina gränser för förluster, omsättning och tid. Därmed spelar du inte bort pengar du inte har råd att förlora. Spel ska vara roligt och med Bwin har du verktygen att ha det riktigt kul med hjälp av verktygen som får spelarna att spela ansvarsfullt. Försök aldrig jaga ikapp förluster och se framförallt inte till att spela bort pengar du inte har råd att förlora.  

Svensktalande kundtjänst ger ökad trygghet

Visst, det är något förvånande att Bwin inte har kundtjänst öppet dygnet runt med tanke på spelbolagets storlek. Samtidigt kan du få hjälp varje dag mellan 12:00 – 20:00 via live chatt. Vill du hellre maila kan du göra det men räkna med något längre svarstider. Först är det dock smart att spana in hjälpsidorna där Bwin samlat svaren på de vanligaste frågorna. Chansen är stor att du kommer hitta svaret på dina frågor där. Skulle du inte göra det kan du ta kontakt med supporten istället.

USP – Vad gör Bwin unikt?

En funktion som definitivt är höjdpunkten med spelbolaget är möjligheten att skapa sin egen sportsbook. Markera den liga eller turnering du vill åt och den läggs till bland dina personliga favoriter. Därmed kan du skapa din egen sportsbook och samla allt du tycker om på ett och samma ställe. Det kan vara väldigt mycket sport på en och samma gång och därför kan det vara skönt att sålla på sitt eget personliga sätt. 

Fördelar med Bwin

+ Enormt utbud av marknader och odds

+ Välkomstbonus med sunda regler och villkor

+ Skapa din egen personliga sportsbook

+ Cashout, live betting och livestreamad sport

Nackdelar med Bwin

– Ingen E-legitimation vid registrering

– Uttagen kräver dokument

– Kundtjänst endast öppen 8 timmar per dag

Summering av Bwin recension

Bwin är ett spelbolag som levererar det mesta av det bästa. Visst vi saknar E-legitimation vid registrering, att kunna göra uttag på några minuter och kundtjänst 24/7. Samtidigt har även solen fläckar och generellt är Bwin ett mycket uppskattat spelbolag. Välkomstbonusen ger en drömstart och spelupplevelsen lämnar inget att önska. Registrera ett konto idag och upplev allt det roliga som finns att ta del av hos Bwin. 

Dagliga oddstips och prognoser