ⓘ Annonsupplysning

Betexpert.se är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online casinon som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här

Super Bowl LIV 2020 – Kansas City Chiefs vs San Fransisco 49ers

En av de absoluta höjdpunkterna i idrottsvärlden är äntligen här när den 44:e upplagan av Super Bowl ska avgöras. Det är Kansas City Chiefs som ställs mot San Fransisco 49:ers och spelplatsen för spektaklet är Hard Rock Stadium i Miami Gardens, Florida. Det är Kansas City Chiefs som är något av favoriter men det kommer att bli en otroligt jämn match mellan en urstark offensiv mot en ramstark defensiv. Ladda upp med kaffe eller energidryck och givetvis lite gott som Nachos, Chicken Wings och Guacemole för nu väntar det amerikansk idrottsfest när den är som bäst.

Speltips Super Bowl Kansas City Chiefs vs San Fransisco 49:ers

  • Vi tror 49ers är snäppet vassare än Chiefs även om oddsen säger annorlunda. Därför spelar vi San Fransisco 49ers som segrare av Super Bowl LIV till oddset 2,10 hos Bethard som ger bäst odds på marknaden. [PLACERA SPEL]
  • Det segrande lagets quarterback blir nio gånger av tio utsedd till MVP. Vi tror detta fortsätter och spelar 49ers startande QB Jimmy Garoppollo som MVP till oddset 3,00 hos Bet365. [PLACERA SPEL]
  • Vi tror att 49ers vinner med minst en Touch Down. Därför spelar vi att bortalaget vinner med mellan 7-12 poäng till oddset 6,40 hos Unibet. [PLACERA SPEL]
  • Andra halvlek brukar bli mer poängrik när spelarna blir trötta och det lossnar något. Vi tror att det blir mer poäng i andra halvlek jämfört med första halvlek och spelar det till oddset 1,92 hos Betsson. [PLACERA SPEL]

Kansas City Chiefs 

Kansas City Chiefs har imponerat stort offensivt under sista delen av säsongen och har inte förlorat sedan den 10:e november. Under grundserien uppmätte laget en resultatrad på 12-4 vilket inte ens var bäst i AFC. Faktum är att Baltimore Ravens tog första seedningen genom 14-2 men efter att Tennessee Titans oväntat slagit ut Ravens i Divisional Round har Kansas City Chiefs tagit över favoritskapet. Det är framförallt offensiven som imponerat stort. Först slog laget rekord i NFL-slutspelets historia genom att göra hela 51 poäng i Divisional Round mot Huston Texans. Därefter avfärdade man årets överraskning Tennessee Titans med 35-24 i AFC Championship. Därmed är laget klara för sin första Super Bowl på 50 år.

San Fransisco 49ers

San Fransisco 49ers har gått från klarhet till klarhet denna säsong och fortsätter att imponera stort i slutspelet. Offensiven har varit stark men det är framförallt defensiven som är den stora behållningen. Mot Minnesota Vikings i Divisional Round blev det bara tio poäng bakåt och mot Green Bay Packers i NFC Championship vann 49ers klart mot med 37-20. Till skillnad från sin motståndare har 49ers mer erfarenhet av att spela i Super Bowl. Senast laget vann var dock 1994 men 2012 nådde man dit men förlorade till slut. Nu är det upp till bevis men laget är underdog mot Kansas City Chiefs.

Oddsanalys Super Bowl LIV 2020

Även om spelbolagen håller Chiefs som favoriter tror vi på 49ers. Deras defensiv kommer inte att tillåta Chiefs att plocka lika många yards som de kunnat hittills under slutspelet. 49ers har släppt in 30 poäng i slutspelet jämfört med Chiefs 55. Visst har Kansas ett övertag offensivt men 49ers 37 poäng senast mot Packers imponerade. Vi tror att 49ers vinner Super Bowl LIV och spelar detta hos Bethard.
Som vanligt lär det bli QB för vinnande laget som blir MVP i matchen. Jimmy Garoppollo har verkligen lyft sig under slutspelet och vi tror han blir MVP i årets Super Bowl vilket vi också spelar hos Bet365.
Att oddsen är så höga på 49ers håller vi som något märkligt, framförallt oddsen på att laget vinner med mellan sju och tolv poäng. Det kommer att bli en jämn match och det känns som att 49ers mycket väl kan vinna med en TD:s marginal eller en TD plus ett Field Goal. Därför väljer vi att betta en liten slant på att 49ers vinner med mellan sju-tolv poäng hos Unibet.
I första halvlek lär lagen känna på varandra och det kan finnas en hel del nerver. Det brukar lossna mer poängmässigt i andra och därför spelar vi att det blir just mer poäng i andra halvlek jämfört med första. 

FAQ – Super Bowl LIV

Vilka uppträder i halvtidspausen av Super Bowl 2020?

Shakira och Jennifer Lopez är de som uppträder under den berömda halvtidsshowen. Nationalsången kommer att sjungas av Demi Levato. 

När spelas Super Bowl 2020?

Super Bowl spelas den 2 februari men eftersom avspark är 00:30 blir det tekniskt sett 3:e februari för svenskarna.

Var kan jag streama Super Bowl?

Matchen sänds i linjär TV på TV6 medan du kan streama matchen hos Viaplay. Vill du se den amerikanska sändningen är det FOX som har rättigheterna. Vi rekommenderar att du ser den ameriaknska sändningen så att du också får se de välkända reklampauserna.