ⓘ Annonsupplysning

Betexpert.se är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online casinon som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här

Bettingtips Austalian Open 2020

Årets Australian Open är här och som vanligt är det tre klara favoriter som gör upp om segern bland herrarnas singel. Det spännande spelbolaget 888sport slår på extra stort genom att boosta upp oddsen rejält på dessa tre favoriter. Naturligtvis talar vi om Novak Djokovic, Rafael Nadal och Roger Federer som med största sannolikhet kommer att vinna den 104:e upplagan av turneringen. Låt Grand Slam-året börja!

Främste favorit

Novak Djokovic är främste favorit, Djokovic är rankad tvåa i världen och i Melbourne brukar han trivas ypperligt. Han vann Australian Open förra året efter att ha slagit Nadal i tre raka set i finalen. Dessutom har han vunnit hela turneringen hela sex gånger under 10-talet. När vi nu har ett nytt decennium är Djokovic relativt klar favorit att vinna återigen. Det skulle innebära att han ökar på sitt eget rekord från sju till åtta segrar. Trots att serben är klar favorit till oddset 2,50 har 888sport alltså boostat upp oddsen rejält till hela 15 gånger pengarna. Det är något som garanterat lockar till spel.

Rafael Nadal är främste utmanare

Rafael ”gruskungen” Nadal har vunnit Australian Open en gång vilket inträffade under 2009 när han besegrade Federer i en legendarisk final. Under 10-talet har spanjoren nått fina resultat i turneringen men tyvärr för hans del har det inte blivit mer än så. Hela fyra gånger har Nadal nått finalen under 10-talet men förlorat samtliga. Två gånger mot Djokovic, en gång mot Federer samt mot Stan Wawrinka 2014. Nadal är dock rankad etta i världen just nu och vann US Open i september vilket var hans andra Grand Slam under 2019. Sedan tidigare prenumererar ju Nadal på Franska Öppna som han vunnit tolv gånger på de 15 senaste upplagorna. Oddsen på 4,5 talar för att Nadal mycket väl kan vinna årets Australian Open och därför är det galet att 888sport boostat upp oddsen till 34,0 gånger insatsen.

Roger Federer har flest Grand Slam av alla

Roger Federers karriär anses vara bäst av alla och han är första spelare i historien att vinna 20 Grand Slam. Under fjolåret blev det dock ingen seger i Grand Slam men däremot en finalplats i Wimbledon där Schweizaren föll mot Djokovic. Senaste Grand Slam-titeln kom i Australian Open 2018 efter seger mot Marin Cilic i finalen. Han vann också Australian Open 2017 och tar totalt vunnit turneringen sex gånger. Skulle han vinna årets upplaga är han ikapp Djokovic som har sju segrar. Trots att Federer hade 9,0 på seger inför turneringen har 888sport boostat upp oddsen till hela 67 gånger pengarna.

Så streamar du Australian Open 2020

Det är Eurosport som har rättigheterna till årets Australian Open och du kan se matcherna i Eurosport 1, Eurosport 2 och Eurosport Player. Har du abonnemang hos Dplay kan du nå Eurosport via den plattformen också. Som vanligt kommer det också gå att se turneringen hos spelbolag. Det som krävs är att positivt spelsaldo alternativt ett spel som är lagt inom 24 timmar.

Om Australian Open 2020

Detta är den 104:e upplagan av Australian Open och mycket av fokuset har givetvis handlat om de förödande bränderna som omger Australien sedan månader tillbaka. Det har varit mycket snack om hur detta påverkar turneringen men arrangörerna har manat till lugn. Om luften gör att det inte är spelbart för utövarna kommer man att spela på de tre planer där det finns överdragbart tak. Under turneringen kommer man att samla in pengar till de som drabbas av de hemska bränderna.