Big Brother 2021 -Vem vann förra säsongen?

Big Brother 2021 är i full gång! Direkt från Big Brother huset i Farsta så är det i vanlig ordning har varit dramatik,action,kärlek och bråk. Hos Betexpert får du färska uppdateringar och odds på Big Brother 2021. I artikeln har vi valt att använda Big Brother sponsorerna Betsafe för att betta på Big Brother 2020 till riktigt fina Big Brother odds.

Betta på Big Brother 2021

Att betta på Big Brother har blivit allt mer populärt och många svenska betting online sidor erbjuder fina odds på Big Brother 2020. Vi närmar oss finalen i Big Brother och vi skulle inte bli förvånande om betting på Big Brother kommer öka ännu mer – vem vet kanske just din favorit vinner Big Brother 2020?!

Och vinnaren av Big Brother är…

Favoriten hos oss och spelbolag Sami vann ikväll Big Brother 2020! Det blev en nervkittlande kamp mellan Sami och Lennie, våra förhandsfavoriter,gjorde upp och att bli kungen av Big Brother 2020.

Big Brother -slutodds & grattis

Låt oss presentera de 3 finaldeltagarna i Big Brother 2020. I vanlig ordning ligger Sami som favorit att vinna Big Brother -oddsen har till och med sjunkit på honom. Om Sami är din favorit så har du sista chansen nu att lägga ett bet hos Betsafe. Bettar du för 100 kr så har du 130kr om Sami vinner!

Om du var en av de som la ditt bet på Big Brother vinnaren Sami så önskar vi dig stort grattis! Här nedan ser ni hur oddsen såg ut inför måndagens Big Brother final.

 • Sami Jakobsson 1.30
 • Lennie Hansson 3.00
 • Jasmine Armstrong 7.00

BIG BROTHER FINALEN!

Nu är den här- den stora Big Brother finalen 2020! Igår had de tre finaldeltagarna Sami, Lennie och Jasmine en dag full av action. Här nedan kan du se Big Brother deltagarnas dag – dagen innan finalen som avgör vem som går ut med 1 miljon och kan kora sig Big Brother vinnare 2020! Vår spel på Sami ser fortfarande ut att gå hem. Har du bettat på Big Brother redan? Om inte passa på – vem vet du kanske kammar hem en slant.

 • Schema 17/5
 • Förmiddag
 • Väckning
 • Batterimannen kommer tillbaka
 • Tittarhälsningar: Alla deltagare får hälsningar från sina fans
 • Lunch
 • Säsongens sista Arkivskåp
 • Eftermiddag/Kväll
 • Spraytan
 • Deltagarna får se olika avsnitt från säsongen som varit!

Betting på Big Brother gör det mer spännande

För att ge lite extra spänning till måndagsfinalerna, så kan vi rekommendera att betta på Big Brother. Det är mycket enkelt, och såhär går det till:

Hur man live streamar Big Brother 2020

 1. Skapa ett Betsafe konto

  Skapa ett spelkonto hos Betsafe vi länken här.

 2. Leta fram Big Brother

  Gå in på Odds > TV-Program > Sverige > Big Brother

 3. Välj din Big Brother favorit deltagare

  Välj den Big Brother deltagare du tror kommer att vinna

 4. Lägg ditt bet

  Ta del av Big Brother odds och lägg ditt bet

 5. Kolla på Big Brother veckofinalerna

  Heja på din favorit samtidigt som du kollar

Big brother

Veckouppdatering & Big Brother odds

Vi ger er färska veckouppdateringar kring vad som händer i Big Brother huset och vem vi tror har störst chans att vinna Big Brother 2020. Självklart så finns det spelbolag som erbjuder odds på Big Brother 2020. I texten har vi valt att lägga våra spel på Big Brother hos svenska spelbolaget Betsafe – som förövrigt är huvudsponsorer för Big Brother 2020.

Kolla sammanfattningen här

En sammanfattning av det senaste dygnets bravader sänds varje tisdag till söndag klockan 19.00 i Sjuan, TV4play och Cmore. Veckofinalerna sänds måndagar klockan 21.00, och det är i dessa vi får reda på vilken deltagare som kommer att få lämna huset denna vecka.

Vinnarodds Big Brother 2020

Vem vinner Big Brother 2020? Enligt bettingbolagen är det just nu Sami som är stor favorit till segern – han har legat som stor favorit redan från början av Big Brother – då oddsen på Sami var låga redan från start

Vem vinner Big Brother 2020?

Kollar man till hur spelbolagen erbjuder betting på Big Brother, så är det Sami och Lennie som är favoriter till segern, före Julia som ligger på en tredjeplats. Både Sami och Lennie har från start av säsongen varit favoriter att vinna Big Brother 2020. och vi ser egentligen ingen som kan hota Sami till vinsten – ja förutom Lennie då. Vi väntar spänt på dag 100!

FINAL veckan är här!

Vi närmar oss nu! Vem blir vinnaren av Big Brother 2020? Nu är det bra fem kvar som ska göra upp upp om Big Brother vinsten efter att Frida fick lämna huset. Vill du följa allt som händer så kan du kolla in Aftonbladets samarbete med Big Brother ”Big brother inifrån” kan läsa om det här . Vi håller er uppdaterade med det senaste nytt och passa på att lägga ett bet på vinnare hos Betsafe!

Final deltagarna i Big Brother 2020

Vi närmar oss med stormväg Big Brother finalen 2020. Här har kan du läsa om samtliga Big Brother deltagarna som alla har en chans att vinna 1 miljon kronor! Spelbolagens favorit att vinna tävlingen har varit Sami från starten och det är inte så konstigt att han fortfarande har lägst Big Brother odds vilket innebär att Sami har störst chans att vinna Big Brother 2020.

Sami Jakobsson – Big Brother vinnaren 2020!

Sami Jakobsson – Spelbolagens vinnarfavorit. Har en härlig personlighet, och har hållit sig ganska bra utanför allt drama hittills.Visst har det funnits kontroverser under programmets gång men det har inte gjort Sami Jakobsson mindre populär. Sami Jakobsson beskriver sig själv som vild, spontan och obrydd och det är tre epitet som är svåra att säga emot. Sami har tidigare varit med i programmet raggarjvälar

Tack till Big Brother Sverige

Lenni Hansson

Lennie Hansson – stillsam och sympatisk typ, som försvinner i bakgrunden av de andra, mer färgstarka, personligheterna. Största utmanaren till vinsten av Big Brother – vi tror det blir antingen Lennie eller Sami som vinner Big Brother 2020.

Jasmine Armstrong

Jasmine Armstrong – Jasmine, eller Jassie, är en ganska färgstark individ, som inte alltid gör ett särskilt imponerande intryck. Hon har många åsikter, vilka hon gärna delar med sig av – oavsett om det är läge eller ej. Har för tillfället en romans med Martin, och riskerar att bli långvarig i huset pga detta, då tittarna älskar romanser i huset. 

Tack till Big Brother 2020

Julia Löfgren – åkt ut

Julia Löfgren– Julia tar ingen skit, och hon är inte rädd för att säga vad hon tycker, tänker och känner – oavsett vilken reaktion hon än kommer att få på detta. 

Tack till Big Brother Sverige

Mergim Feka – åkt ut

Mergim Feka – ofta inblandad i drama, och dessa beror som regel på hans eget uppförande. Tar ofta till tårarna, och hamnar ofta i konflikter – även med sina vänner. 

Tack till Big Brother Sverige

Se alla Big Brother avsnitt här

Om man missat någon dag i Big Brother huset så häng inte läpp för det. Du kan enkelt se alla dagarna i Big Brother 2020 via TV4play som du hittar här. Häng med på alla intriger som sker i huset i Farsta.

Veckorna i Big Brother huset

Vad har skett för dramatik i Big Brother 2020 änså länge? Tryck på läs mer så kan du läsa om allt som skett i Big Brother huset, vilken Big Brother deltagare som fått lämna huset och vilka som är kvar och fortfarande har chans att vinna Big Brother 2020.

Superhjälteveckan – Vecka 13

Endast fem deltagare återstår i huset när vi befinner oss mitt i superhjälteveckan. De olika deltagarna har blivit olika karaktärer från superhjälte-filmer och det finns mycket kul att se fram emot. Efter måndagens veckofinal kommer ytterligare en deltagare att lämna tävlingen.

Högtidsveckan – Vecka 12

Under högtidsveckan fick vi se de olika deltagarna fira mängder med högtider som Midsommar, Thanksgiving och Studenten. Efter högtidsveckan stod det klart att tre deltagare hängde löst i form av Julia Löfgren, Mergim Feka och Frida Skoglund. Efter mycket känslor stod det klart att Julia Löfgren fick lämna tävlingen.

Kärleksveckan – Vecka 11

En extra kärleksfull vecka väntade under den elfte veckan av Big Brother 2020. Efter rosutdelningen stod det klart att Sami satt säkert efter att ha fått en röd ros. Fyra deltagare hängde löst när Martin Frosten, Jasmine Armstrong, Lennie Hansson och Frida Skoglund alla kunde få lämna. Efter en känslosam veckofinal stod det klart att Martin Forsten tvingades lämna huset.

Vuxen och barnveckan – Vecka 10

Huset delades i den tionde veckan upp i en vuxendel och en barndel. Martin och Jasmine blev automatiskt nominerade efter att de brutit mot reglerna om att prata om pakter. Efter att barnen vuxit upp fick de ansluta med de andra deltagarna. Hela fem deltagare hängde löst i form av Martin Forsten, Jasmine Armstrong, Mergim Feka, Julia Löfgren och Amilia Stapelfeldt. Till slut blev det Amilia Stapelfeldt som fick lämna tävlingen.

Påskveckan – Vecka 9

Den nionde veckan i Big Brother innebar att finalspelet var igång. Nu skulle deltagarna helt plötsligt nominera varandra. Vi fick också bland annat se deltagarna gömma och leta påskägg. Efter första nomineringen hängde Jasmine Armstrong, Julia Löfgren och Alex Manzizila löst och det blev Alex Manzizila som fick lämna efter att tittarna sagt sitt.

Skräckveckan – Vecka 8

En av de mest uppskattade veckorna i Big Brother-historien är skräckveckan och givetvis fick tittarna uppleva detta under denna säsong också. Första tävlingen innebar att deltagarna skulle stoppa händer i olika lådor och gissa vad som fanns inuti, en tävling Lennie vann. Detta var också första veckan som de olika deltagarna tävlade individuellt.

Hälsoveckan – Vecka 7

Under hälsoveckan var det tre deltagare som hängde löst. Daniel Glasman, Jasmine Armstrong och Lennie Hansson kunde alla få lämna. Martin Forsten valde att rädda kvar Jasmine från elimineringen, Tittarna fick avgöra om en deltagare skulle lämna eller om alla skulle vara klar men de valde att en skulle få lämna huset. Det blev Daniel Glasman som fick lämna tävlingen under den sjunde veckan.

I samhällets tjänst – vecka 6

Denna vecka delades huset in i tre olika grupper som skulle tjäna samhället, d.v.s tittarna. De olika grupperna var snobbar, arbetare och och svenssons och vi fick se tårtor, tävlingar och elstötar under den underhållande veckan. Amilia fick uppsöka sjukhus då hon skadade foten och efter att tittarna röstat stod det klart att alla deltagare räddats.

Robinsonveckan – Vecka 5

Deltagarna fick vakna upp på en öde ö och hela veckan präglades av Robinson där deltagarna delades in lag nord och lag syd. Inför veckofinalen stod det klart att Alex, Victoria och Philip hängde löst och det blev Philip som fick lämna den femte veckan.

Jubileumsvecka – Vecka 4

Big Brother firade 20 år och det blev ett stort firande där blanda annat Joe och Tenny – två legendarer i Big Brother – besökte deltagarna. Efter jubileumsveckan stod det klart att Lisa Engh fick lämna huset.

Sportlovsvecka – Vecka 3

Under sportlovsveckan fick tittarna bland annat uppleva deltagarna åka ”Vasaloppet” samtidigt som det givetvis också bjöds på Afterski. Patzy lämnade också tävlingen på grund av magsmärtor. Den kända youtubern Joakim Lundell entrade huset samtidigt som Anty fick lämna något oväntat efter att Lisa fått fler röster av tittarna

Kedjeveckan – Vecka 2

Under programmets andra vecka kedjades deltagarna fast i varandra och kunde endast ta sig loss genom att vinna olika tävlingar. Efter femton av hundra dagar var det dags för den andra veckofinalen där Patzy och Jasmine hängde löst. Mergim Feka räddade kvar Patzy och 71,8% valde att rädda kvar Jasmine vilket innebär att de båda fick vara kvar.

Kickoff-vecka – Vecka 1

Den första veckan i Big Brother fick vi se deltagarna lära känna varandra men det var framförallt skandalerna som inte lät vänta på sig. Såväl Kim Kamal som Isabel Pereira tvingades lämna huset redan första veckan. Detta efter att Isabel Pereira sagt att hon hatar judar i samband med att Kim Kamal berättat om en tidigare chef som han inte tyckte om som var just jude. Dessutom valde Jessica Pamlin att lämna huset första veckan då hon saknade vänner och familj. En minst sagt dramatisk första vecka alltså.

Regler i Big Brother

De enda regler Big Brother har är att deltagarna ska förhålla sig till gällande svenska lagar och regler, samt de regler som produktionen sätter upp. De sistnämnda är dock inte fasta, utan kan när som helst ändras utifrån produktionens behag – många gånger till deltagarnas stora förtret. 

Vad vinner man i Big Brother?

Alla deltagare som går in i Big Brother huset gör det främst med en tanke – att VINNA Big Brother! Vad vinner man då? Den som står ensam kvar i huset efter 100 dagar vinner så mycket som en miljon kronor! Och lite kändisstatus kanske? Vi väntar spänt vem som vinner Big Brother och om vårat bett går hem!

Hur röstar man på Big Brother?

Om du vill rösta i Big Brother, så kan du göra det antingen i den app som TV4play tillhandahåller, eller i den app som levereras av Cmore. Du loggar in på ditt konto i appen, går in på startsidan för Big Brother, och röstar därifrån. Du får rösta en gång per konto och omröstning. 

Utslagna deltagare Big Brother 2020

Vilka har varit inne i Big Brother huset 2020? Här har vi samlat ihop alla Big Brother deltagare 2020. Tryck på knappen läs mer så kommer du kunna läsa kortfattat om de – har din favorit deltagare åkt ut eller är personen fortfarande kvar och har chans att vinna Big Brother 2020? Glöm inte att lägga ett bet med fina odds på din favorit i såfall.


💠Alex Manzizila – Alex arbetar till vardags som stödlärare, men vi tycker inte att vi sett någon särskilt pedagogisk sida av honom ännu i huset. Ganska märklig individ vars personlighet vi ännu inte riktigt fått grepp om. Ingen lågoddsare till vinsten iallafall.
💠Amilia Stapelfeldt – en riktig puma – åtminstone om vi får tro Martin, vilken trots sin romans med Jasmine, verkar ha ett gott öga även till Amilia. Gillar drama och att synas. Mycket.
💠Antonia Johnson – utröstad av tittarna
💠Daniel Glasman – Glasman är bästis i huset med Sami, och lyckas alltid hamna lite i hans skugga. Sympatisk typ, vilken kan ha en god chans på segern.
💠Lisa Engh – utröstad av tittarna
💠Isabel Pereira – diskad pga regelbrott.
💠Kim Kamal – diskad pga regelbrott.
💠Patrik ”Patzy” Svensson – lämnat pga medicinska skäl.
💠Jessica Pamlin – lämnat pga personliga skäl
💠Martin Forsten – en riktig Don Juan, som redan har minglat sig igenom minst två av deltagarna i huset. Har just nu en romans med 💠Jasmine, men verkar också ha ett gott öga till Amilia.
💠Victoria Klöfver Rama – social tjej som kom in i huset senare än de andra. Hittade snabbt sin plats i gänget. Har svårt att bestämma sig för vilket ben hon vill stå på, taktikmässigt.
💠Joakim Lundell – gästspelade i huset i några dagar, var där endast som mullvad.
💠Izabella Andersson Acimovic – utröstad av tittarna.
💠Philip Weselhoff -utröstad av tittarna
💠Frida Skoglund – Höll ut nästan in till finalen. Gjorde ofta inte mycket väsen av sig men ändå en riktigt skön tjej. utröstad inför finalveckan.

Om Big Brother 

Den första säsongen av Big Brother Sverige sändes år 2000, och genom åren har konceptet sett relativt likadant ut – även om antalet dagar vinnaren ska vistas inne i huset inte har varit konstant. Det har i stort sett alltid varit minst 100 dagar som vinnaren har vistats i huset – utom i 2015, där vinnaren Christian Sahlström endast vistades i huset i 70 dagar. 

Deltagarna lever alltid helt isolerade från omvärlden, och har ingen aning om vad som händer utanför. Detta sociala experiment har följts av åtskilliga tittare genom åren – och det var i Big Brother som sexskandalernas och fylleslagens storhetstid i rutan fick sin början. 

Tidigare vinnare av Big Brother

Den allra första säsongen av Big Brother Sverige sändes år 2000, och denna vanns av Angelica Freij. I 2002 hade de stjärnvecka, och denna vanns av Anki Lundberg. 

Den Big Brother vinnare som vi minns är dock Carolina Gynning. Hon vann år 2004, och har haft en fantastisk karriär sedan dess. Idag kan hon bland annat titulera sig som modell, programledare, designer, konstnär – och så klart dokusåpakändis. Det är nog dock inte särskilt många som minns att hennes karriär startade med en vinst i Big Brother. 

FAQ Big Brother

Vart sänds Big Brother?

Du kan se live dygnet runt på Cmore, och du kan se dagens avsnitt på Cmore, TV4play och Sjuan. 

Kan man betta på Big Brother?

Absolut, du kan spela på Big Brother hos bland annat Nordicbet, Betsson,Betsafe och Leo Vegas.

Vad vinner vinnaren av Big Brother?

Vinnaren av Big Brother vinner 1 miljon kronor

Vem vinner Big Brother?

Det gör den person som står ensam kvar i huset när 100 dygn har gått. 

Odds Big Brother 2020

Hitta fina odds hos Betsafe