Big Brother 2020 -Odds, Veckofinaler & Tips på vinnaren

Big Brother är äntligen tillbaka i rutan – och som vi har saknat denna helgalna realitysåpa, där vuxna människor förvandlas till dramatiska neandertalare med en förkärlek för alkohol, intriger och skitsnack. Vilka är årets Big Brother deltagare och hur ser Big Brother oddsen ut inför 2020 års säsong.

Big Brother 2020

Oddsa på din Big Brother favorit

Sammanfattning och veckofinaler

En sammanfattning av det senaste dygnets bravader sänds varje tisdag till söndag klockan 19.00 i Sjuan, TV4play och Cmore. Veckofinalerna sänds måndagar klockan 21.00, och det är i dessa vi får reda på vilken deltagare som kommer att få lämna huset denna vecka.

Big Brother odds 2020

Vem vinner Big Brother 2020? Enligt bettingbolagen är det just nu Sami som är stor favorit till segern – och hans odds ligger redan relativt lågt, trots att vi har drygt två månader kvar till den slutgiltiga finalen. 

Odds Big Brother från Betsafe ser ut såhär: 

Sami Jakobsson 1.90
Lennie Hansson 2.75
Daniel Glasman 8.00
Julia Löfgren 8.00
Jasmine Armstrong 10.00
Victoria Klöfver Rama 15.00
Alex Manzizila 15.00
Amilia Stapelfeldt 15.00
Mergim Feka 20.00
Martin Forstén 20.00
Frida Skoglund 35.00

Betta på Big Brother

Betsafe odds betting

Betting Big Brother – Hur går det till?

För att ge lite extra spänning till måndagsfinalerna, så kan vi rekommendera att betta på Big Brother. Det är mycket enkelt, och såhär går det till:

  • Skapa ett spelkonto hos Betsafe vi länken här.
  • Gå in på Odds > TV-Program > Sverige > Big Brother
  • Välj den deltagare du tror kommer att vinna
  • Lägg ditt bet

Vem vinner Big Brother 2020?

Om man kollar på betting Big Brother, så är det Sami och Lennie som är favoriter till segern, före Daniel och Julia som ligger på en delad tredjeplats. Vad detta säger oss är att folket gärna vill se en hygglig typ som vinnare, någon som inte skapar så mycket drama och intriger. Kort och gott någon som vi faktiskt i slutändan tycker förtjänar vinsten. Dessa kriterier bådar illa för många av deltagarna i huset, och det är väl egentligen mest topp 4 som lever upp till just detta. Det är dock många dagar kvar till finalen – och det finns därmed gott om tid för det svenska folkets favoritdeltagare att blanda sig in i intriger även de. 

Regler i Big Brother

De enda regler Big Brother har är att deltagarna ska förhålla sig till gällande svenska lagar och regler, samt de regler som produktionen sätter upp. De sistnämnda är dock inte fasta, utan kan när som helst ändras utifrån produktionens behag – många gånger till deltagarnas stora förtret. 

Vad vinner man i Big Brother?

Den som står ensam kvar i huset efter 100 dagar vinner så mycket som en miljon kronor. 

Hur röstar man på Big Brother?

Om du vill rösta i Big Brother, så kan du göra det antingen i den app som TV4play tillhandahåller, eller i den app som levereras av Cmore. Du loggar in på ditt konto i appen, går in på startsidan för Big Brother, och röstar därifrån. Du får rösta en gång per konto och omröstning. 

Deltagare Big Brother 2020

Alex Manzizila – Alex arbetar till vardags som stödlärare, men vi tycker inte att vi sett någon särskilt pedagogisk sida av honom ännu i huset. Ganska märklig individ vars personlighet vi ännu inte riktigt fått grepp om. Ingen lågoddsare till vinsten iallafall. 
Amilia Stapelfeldt – en riktig puma – åtminstone om vi får tro Martin, vilken trots sin romans med Jasmine, verkar ha ett gott öga även till Amilia. Gillar drama och att synas. Mycket. 
Antonia Johnson – utröstad av tittarna
Daniel Glasman – Glasman är bästis i huset med Sami, och lyckas alltid hamna lite i hans skugga. Sympatisk typ, vilken kan ha en god chans på segern.
Lisa Engh – utröstad av tittarna
Isabel Pereira – diskad pga regelbrott.
Jasmine Armstrong – Jasmine, eller Jassie, är en ganska färgstark individ, som inte alltid gör ett särskilt imponerande intryck. Hon har många åsikter, vilka hon gärna delar med sig av – oavsett om det är läge eller ej. Har för tillfället en romans med Martin, och riskerar att bli långvarig i huset pga detta, då tittarna älskar romanser i huset. 
Julia Löfgren – Julia tar ingen skit, och hon är inte rädd för att säga vad hon tycker, tänker och känner – oavsett vilken reaktion hon än kommer att få på detta. 
Kim Kamal – diskad pga regelbrott.
Mergim Feka – ofta inblandad i drama, och dessa beror som regel på hans eget uppförande. Tar ofta till tårarna, och hamnar ofta i konflikter – även med sina vänner. 
Patrik ”Patzy” Svensson – lämnat pga medicinska skäl.
Sami Jakobsson – bettingbolagens vinnarfavorit. Har en härlig personlighet, och har hållit sig ganska bra utanför allt drama hittills. 
Jessica Pamlin – lämnat pga personliga skäl
Lennie Hansson – stillsam och sympatisk typ, som försvinner i bakgrunden av de andra, mer färgstarka, personligheterna. 
Martin Forsten – en riktig Don Juan, som redan har minglat sig igenom minst två av deltagarna i huset. Har just nu en romans med Jasmine, men verkar också ha ett gott öga till Amilia. 
Victoria Klöfver Rama – social tjej som kom in i huset senare än de andra. Hittade snabbt sin plats i gänget. Har svårt att bestämma sig för vilket ben hon vill stå på, taktikmässigt. 
Joakim Lundell – gästspelade i huset i några dagar, var där endast som mullvad.
Izabella Andersson Acimovic – utröstad av tittarna.
Frida Skoglund den deltagare som bettingbolagen allra minst tror på. Gör inte så mycket väsen av sig i nyktert tillstånd, men tar desto mer plats på husets fester. Ganska intetsägande. 
Philip Weselhoff -utröstad av tittarna

Big Brother deltagarna

leo vegas sport

Om Big Brother 

Den första säsongen av Big Brother Sverige sändes år 2000, och genom åren har konceptet sett relativt likadant ut – även om antalet dagar vinnaren ska vistas inne i huset inte har varit konstant. Det har i stort sett alltid varit minst 100 dagar som vinnaren har vistats i huset – utom i 2015, där vinnaren Christian Sahlström endast vistades i huset i 70 dagar. 

Deltagarna lever alltid helt isolerade från omvärlden, och har ingen aning om vad som händer utanför. Detta sociala experiment har följts av åtskilliga tittare genom åren – och det var i Big Brother som sexskandalernas och fylleslagens storhetstid i rutan fick sin början. 

Tidigare vinnare av Big Brother

Den allra första säsongen av Big Brother Sverige sändes år 2000, och denna vanns av Angelica Freij. I 2002 hade de stjärnvecka, och denna vanns av Anki Lundberg. 

Den Big Brother vinnare som vi minns är dock Carolina Gynning. Hon vann år 2004, och har haft en fantastisk karriär sedan dess. Idag kan hon bland annat titulera sig som modell, programledare, designer, konstnär – och så klart dokusåpakändis. Det är nog dock inte särskilt många som minns att hennes karriär startade med en vinst i Big Brother. 

FAQ Big Brother

Vart sänds Big Brother?

Du kan se live dygnet runt på Cmore, och du kan se dagens avsnitt på Cmore, TV4play och Sjuan. 

Kan man betta på Big Brother?

Absolut, du kan spela på Big Brother hos bland annat Nordicbet, Betsson,Betsafe och Leo Vegas.

Har Big Brother låten släppts?

Nej, inte än – men förhoppningsvis kommer det att komma en, 

Vad vinner vinnaren av Big Brother?

Vinnaren av Big Brother vinner 1 miljon kronor

Vem vinner Big Brother?

Det gör den person som står ensam kvar i huset när 100 dygn har gått. 

Odds Big Brother 2020

Hitta fina odds hos Leo Vegas