ⓘ Annonsupplysning

Betexpert.se är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online casinon som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här

Betting på fotbolls EM i Frankrike 2016

Speltips under Europamästerskapen

Läs våra bettingtips inför EM 2021 här!

Som vanligt är det kommer till stora mästerskap som EM och VM i fotboll kommer det att finnas mängder av olika spel att odds och betta på under sommarens mästerskap. Därför gäller det att hålla koll på att hitta de mest spelvärda oddsen för att kunna bygga en riktigt bra peng att ta ut när EM 2016 är slut. Dessutom finns det ju väldigt mycket roliga odds och många spelbolag lär ha stort fokus på sin livebetting under EM.

Kampanjer under Fotbolls EM 2016

Många spelbolag kommer verkligen att trycka ut så många kampanjer de bara kommer kunna komma på innan och under em slutspelet. Som spelare gäller det därför att hålla riktigt bra koll på vilka spelbolag man skall vara kund hos och var pengarna finns att hämta. En sajt som är riktigt bra på att hålla koll på kampanjer och liknande är sajten betting.se som via sin EM-sida guidar dig genom allt du kan tänkas behöva inför fotbolls em.

Bäst odds under EM 2016

På betting.se så har du en komplett oddsjämförelse på samtliga matcher under em-slutspelet. Du hittar oddsjämförelsen genom att klicka här. Där kan du jämföra alla typer av odds som 1×2, Över/Under, Dubbelchanser, Pengarna tillbaka vid oavgjort o.s.v. Det är helt enkelt en riktigt bra tillgång för dig som tänkt oddsa på em 2016.

Bettingtips

Under fliken “Bettingtips” hittar du svar på alla frågor rörande sportsbetting. Vad du bör tänka på när du spelar helt enkelt, t.ex. var man hittar bra speltips samt analyser, vad de olika termerna som används inom betting betyder och olika strategier man kan använda sig av när man lägger odds. Allt detta och mycket mycket mer kommer vi att gå igenom i denna ”oddsguide” som du exklusivt hittar här på Betexpert!

Bettingbonusar

Titta in på vår bonusguide ”Oddsbonusar” här för att lära dig allt om betting -och oddsbonusar. Vi går igenon alla typer av erbjudanden som kan tänkas dyka upp när du blir medlem på en bettingsida. Vilken bonus är bäst och hur ska man tänka när det kommer till omsättningskrav på bonusar?