Bettingtips och spelanalyser

Vi på Betexpert tillhandahåller oddstips och bettingtips för dig som bettar online. Vår webbplats innehåller regelbundet uppdaterade rankningar av de flesta oddssidorna på den svenska marknaden, vilket gör det enkelt för dig att hitta en högkvalitativ sida att lägga dina odds hos. 

 Vår ranking bygger på grundliga tester, där vi tar ett brett spektrum av faktorer i beaktning. Hur höga odds som erbjuds, bonusar och om de erbjuder livestreaming t.ex. Förutom att sammanställa våra rankningar har vi även skrivit detaljerade och objektiva recensioner av vad dessa webbplatser har att erbjuda. Vi erbjuder ett överflöd av spelrelaterade råd och information, skriven av erfarna och kunniga experter. Vårt mål är att du har den bästa spelupplevelsen online och vårt hopp är att du vinner pengar med hjälp av våra slagkraftiga speltips! 

En bransch under ständig utveckling

Branschen för onlinespel har utvecklats i snabb takt. – Men den är fortfarande relativt ung och landskapet förändras ständigt. Lagstiftningen runt om i världen förändras hela tiden, tekniska framsteg, nya webbplatser öppnas och andra läggs ner. Allt detta gör det svårt för den genomsnittliga spelaren att hålla sig uppdaterad kring vilka webbplatser som är bäst och vilka som bör undvikas. En ledande spelsajt ett år kan lätt bli omkörd av flera andra och inte längre vara ett av de bästa alternativen följande år. Det är just därför vi ser till att våra recensioner och rekommendationer alltid är aktuella.

BetExpert lets Dance

Här får du dagliga speltips och lär dig mer än bara grunderna till betting online

Många webbplatser som är dedikerade till spel täcker grunderna i oddsspel. Nybörjare kan lära sig att betta, de kan lära sig hur man väljer en bookmaker, var man hittar högst odds och annan information som hjälper dem att påbörja sitt spelande.

Vad de flesta sidor missar på är dock att dela med sig av oddstips och mer avancerade strategier. Här täcker vi till exempel många av de mer avancerade begreppen och spelstrategierna oddsspelare behöver veta om de verkligen vill försöka tjäna pengar. Här hittar du allt du behöver veta om betting online.

Vi ger mycket användbar information, men det är fortfarande upp till dig att använda det på bästa möjliga sätt. Lönsam betting kan vara svårt och kräver engagemang. Syftet med vår webbplats är att hjälpa att få full koll på hur du lär dig som bäst. Här kan du lära dig att bli ett bettingproffs.

Dagliga oddstips och prognoser

Det är viktigt att notera att oavsett vilka system och strategier du väljer att använda är det viktigt att du förstår grunderna i sporten du oddsar på och ser till att de implementeras i din valda strategi. Lägger du odds på fotboll t.ex. är det bra att ha koll på hur sporten fungerar. För att bli en duktig spelare bör du känna till mattematiken bakom odds, göra efterforskningar och läsa oddstips samt spelanalyser för att lära dig att identifiera värdet i oddsen. Det är detta vi på Betexpertredaktionen är här för att dela med oss av!

Vikten av att använda strategier vid sportbetting

Om du satsar på sport med målet att göra kontinuerliga vinster på lång sikt måste du ägna både tid och energi för att se till att du är ordentligt organiserad och har en tydlig plan.

Att betta impulsivt kan vara rolig underhållning, men för att verkligen vinna och spela hållbart krävs det mer ansträngning. Självklart finns det också element av oförutsägbarhet i alla sporter, vilket nästan ingen strategi kan hindra.

Den goda nyheten är att du inte behöver göra exakta förutsägelser 100% av tiden för att gå med vinst. Du behöver bara kunna identifiera möjligheter där ett resultat är mer sannolikt än vad oddsen föreslår. Detta är den mest basala strategin, vilket alla spel du lägger framöver bör följa.

Spelsystem och Strategier

För att bli framgångsrik måste du lära dig hur man bygger lönsamma och potentiellt framgångsrika bettingstrategier. Det är precis vad vi ska göra genom att hålla dig uppdaterad varje steg på vägen.

Som med de flesta aspekterna av sportodds, finns det inget definitivt rätt sätt att spela. Det finns några olika sätt att skapa och utveckla de system och strategier du vill använda.

Oddssidor och bookmakers

När det gäller odds är nyckeln vanligtvis att använda ett urval av bettingsidor. Detta ger ett antal fördelar, det viktigaste är att du kan få de bästa priserna för varje satsning du placerar.

Prisskillnaden mellan bookmakers och vadslagningsplatser är vanligtvis ganska liten, men många små skillnader över tiden kan ha en betydande inverkan. Odds inför matcher kan t.ex. se väldigt olika ut mellan olika oddssidor

Strategier och analyser

Att bygga en framgångsrik strategi är inte lätt och du borde inte förvänta dig att alla strategier alltid lyckas. Faktum är att majoriteten kommer att misslyckas. Det är okej. Du måste kunna hantera några misslyckanden på vägen. Kom ihåg att huvudmålet här är att lära dig om de processer som är inblandade i att utveckla dessa strategier.

Med varje bettingstrategi är det viktigt att vara flexibel och leta efter justeringar. Du bör inte alltid ge upp en strategi bara för att den inte fungerar direkt, eftersom några småjusteringar kan göra skillnaden. Det är en bra idé att leta efter ytterligare kriterier som du kan inkludera eller några kriterier som kan ändras.

Nyckeln här är att ha tålamod. Att göra ändringar hela tiden är långt ifrån optimalt, eftersom du inte får chansen att se vilken skillnad de gör på lång sikt. Justeringar måste vara gradvis med sikte på finjustering av systemet över tiden. Därför är ett gott råd att påbörja ditt bettande med mindre summor.

De olika sporterna

Vi fokuserar på några sporter som alla är mycket populära. Det innebär att många av våra läsare redan har grundläggande kunskap om de olika sporterna, som krävs för att förstå våra idéer för relevanta strategier. Dessa sporter finns också representerade hos de flesta bookmakers.

 

Fotboll

Fotboll är den populäraste sporten i Sverige samt Europa och klassas faktiskt som världens populäraste sport. Massor av människor följer både svenska och internationella ligor, därför kommer finnas mängder med oddstips gällande fotboll.

 

Basket

NBA anses vara den bästa basketligan i världen och miljontals människor från hela världen följer den. Europeisk basket är också på framfart och därför täcker vi också en del större europeiska matcher. Därför är basket den näst största sporten hos många internationella spelsidor.

 

Tennis

Tennis är en annan sport älskad av många, men det finns andra skäl att inkludera det. Det finns massor av turneringar, du kan hitta massor av spel på tennis året om.

 

Trav / Galopp

Vanligt sport i Sverige att lägga odds på sedan långt tillbaka i tiden. – Alla har väl hört talas om V75? För att vinna på trav krävs mycket research och många spelare ägnar ett helt liv åt att analysera de olika hästarna. Som tur är hjälper vi dig på traven.

 

Ishockey

Här finns flera ligor att välja mellan och oavsett om du är ett hockeyfan eller inte kan du hitta spänning i att betta på någon av alla matcher som äger rum året om.

 

Handboll

Handboll är en sport som har hög popularitet i Sverige och även i Europa. Runt om i världen är sporten inte lika stor.

 


 

svensk spelbolag

Inga Spelbolag Hittades !


Sports betting i mobilen

Det har blivit väldigt populärt att spela i mobilen och surfplattan, både casino men framför allt sports betting. Numera är det minst lika vanligt, om inte vanligare än att spela i datorn.

Varför ska man spela i mobilen? – Man får nästan vända på det. Varför ska man inte spela i mobilen? Det ena behöver inte utesluta det andra. Det går alldeles utmärkt att göra båda, det är faktiskt att föredra. Att spela i mobilen är framför allt väldigt smidigt. Har du ingen dator till hands är det bekvämt att bara ta fram mobilen och lägga ett spel. Framför allt om du kommer på någon spontan idé som du vill spela på.

Vad är fördelen med att spela sports betting i mobilen? – Det finns flera fördelar med att spela i mobilen. En stor sådan är just tillgängligheten att du när som helst kan ta fram mobilen och lägga in ett bet.

En annan, som hänger ihop lite med den ovanför, är att du kan följa med i matchen via mobilen och lägga ett live spel.

En tredje är att du ibland får exklusiva bonusar som enbart gäller för mobilspelare. Det är faktiskt ganska vanligt förekommande. Och det är ett sätt för spelbolagen att marknadsföra sina mobilplattformar.

Vilka nackdelar finns det? – Det är svårt att komma på några, men det skulle i så fall vara att risken att göra impulsiva spel ökar i vid mobilspel. Inte för att det finns några empiriska bevis för det, utan det är mer en logisk analys.


 

Oddslexikon

Det finns en rad viktiga begrepp som är viktiga att kunna för att klara sig på spelbolagen. Här reder vi ut de allra flesta och vanligaste.

Det vanligaste, hemmavinst (1), oavgjort(x) eller bortavinst (2)? Du spelar helt enkelt på det lag du tror ska vinna, eller om det blir oavgjort. Notera att detta gäller för ordinarie tid.
Laget med lägst odds, det lag som är mest troligt att vinna helt enkelt.
Draw No Bet Insatsen tillbaka vid lika, d.v.s bettar du på att Barcelona "draw no bet" mot Real Madrid och resultatet blir 1-1. Då får du tillbaka det du bettat, insatsen alltså. Vinner Barcelona, ja då får du hela vinsten. Det är ganska okomplicerat egentligen.
Linor på olika totaler om det blir över eller under t.ex 2.5 mål i första halvlek. Men det behöver inte vara bara mål utan det kan också vara över/under 9.5 hörnor och så vidare. Över och underspel finns på de flesta marknader.
Tvåvägsspel, dvs det kan inte bli kryss. Används ofta i de amerikanska ligorna. Det du bettar på här är det lag som vinner efter eventuell förlängning och straffar.
Ett lag startar med ett övertag och spelen rättas efter det. Om det till exempel är Barcelona-Getafe och du spelar på Barcelona - 2.5 innebär det att Barcelona måste vinna med minst 3 mål för att spelet ska gå in.
Speciellt slags handikapp där linorna styrs så att det skall ligga på cirka 50-50 i fördel mellan lagen.
Spel som sker under matchens gång där oddsen hela tiden ändras. Det gäller att kunna värdera bra och inte vara alltför impulsiv. Men det är en svår avvägning, å ena sidan ska man ha is i magen och inte göra något förhastat – å andra sidan gäller det att ligga steget före och plocka guldkornen. Live odds fungerar på samma sätt som ”vanliga” odds vilket innebär att du kan spela på det mesta. Antal mål, antal hörnor och så vidare. Skillnaden jämfört med pre game-odds är att live oddsen sker direkt – mitt under matchen.
-Du spelar på två av tre möjliga utfall. Det kan exempelvis vara 12 (d.v.s antingen att hemmalaget eller bortalaget vinnar), 1X (hemmalaget eller x) eller X2 (bortalaget eller X).
I en dubbel ingår två spel vilka multipliceras med varandra.
Du kombinerar olika spel från olika matcher.
Precis vad det låter som, du spelar enbart ett spel.
Enkelt, du spelar på att båda lagen ska göra mål i matchen.
Sätts i decimalform, t.ex 1.70, 3.40 osv och är den vanligaste oddsformen i världen.
Skrivs i bråkform som exempelvis 1/3, 3/5 och 5/2.
Ditt spel har av någon anledning ogiltigförklarats och spelet annullerats. Du får tillbaka insatsen om detta inträffar.
Här handlar det om att betta på första målskytten samt utfallet i matchen, d.v.s 1, X eller 2.
Du bettar på första målskytt, samt när det sker. Här blir det skyhöga odds!
Du ska gissa rätt på första målskytt, eller ibland även sista målskytt samt rätt resultat i matchen. Notera att det inte är 1,X eller 2 utan det exakta resultatet t.ex 2-0 + rätt målskytt. Det är väldigt svårt naturligtvis, men oddsen blir höga!
Du bettar på något som händer långt fram i tiden, ett långtidsspel kan handla om att tippa på slutsegrare i Premier League innan ligan startar.