Tottenham VS Man United – Analyser, Odds och Bettingtips

27/10/21

Lördagen den 30 oktober kommer Tottenham att möta Man United i en spännande match. Tottenham och Man United ligger nära varandra i Premier League ligan nu och detta kan vara en avgörande match. Det är Man United som enligt oddsen är favoriten för att vinna matchen. Oddsen för att Man United kommer att vinna Premier League är också högre än Tottenham vilket är en klar fördel för Man United. 

100% upp till 1500 SEK

Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se | Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23.

Vi har satt samman en guide kring Tottenham vs Man United matchen kring deras historik och även om betting. 

Historik mellan Tottenham och Man United

Genom åren har Tottenham och Man United mött varandra många gånger i Premier League och även FA Cup. Det är två starka lag. Sedan 2019 har lagen mött varandra 5 gånger. Deras senaste möte var i april 2021 där matchen slutade med 1-3 till Man United. Lagen möttes två gånger under 2020 och i deras första möte blev det lika, medan det blev 1-6 till Tottenham under den andra matchen. 

Tottenham form

Tottenham ligger just nu på sjätte plats i Premier League. Laget har heller inte just nu några skador i laget. En av Tottenhams bästa spelare är Harry Kane som är lagkapten för England, men det har varit mycket problem med Kane denna säsongen. Kane planerade att lämna Tottenham denna säsongen, men han fick inte tillåtelse för det. Däremot har Kane spelat Tottenhams senaste matcher, och gjorde mål i matchen mot Newcastle United. 

Man United Form

2021-2022 säsongen är Man Uniteds 30e säsong i Premier League. Genom åren har Man United vunnit fyra Premier League matcher. Det bästa som har hänt Man United under 2021-2022 säsongen är att Cristiano Ronaldo nu spelar för laget. Ronaldo är klassas som en av de bästa spelarna i världen. Sedan början av Premier League har Ronaldo redan gjort tre mål för Man United. 

Betting på matchen mellan Tottenham vs Man United 

När det kommer till fotboll är betting något som intresserar många. Det är underhållande och roligt så länge det sker på ett säkert sätt. Betting på Premier League är också något som är populärt, både genom att göra en satsning på vem som vinner hela ligan till enskilda matcher. Vi har valt att använda oss av odds från Unibet eftersom det är ett säkert spelbolag som erbjuder bra odds. Alla eventuella vinster är också skattefria vilket är en stor bonus för oss. 

Populära odds för Tottenham vs Man United:

  • Matchvinnare: Det odds som är det mest populära är vem som kommer att vara matchvinnare. Det finns tre olika odds för detta, antingen att Tottenham vinner, att det är lika eller att Man United vinner. Det är Manchester United som är favoriten att vinna matchen, men oddsen är lika. Oddset för att Man United vinner är 2.40, oddset för att Tottenham vinner är 2.85 och oddset för att det blir oavgjort är 3.55
  • Totalt antal mål: En anna populär satsning är hur många mål det kommer att bli i matchen. Du kan här satsa på över 2.5 mål eller under 2.5 mål. Oddset för över 2.5 mål är 1.76 och oddset för under 2.5 mål är 2.06
  • Båda lagen gör mål: Under nästan alla matcher mellan Tottenham och Man United har båda lagen gjort mål. Därför är oddsen för att båda lagen gör mål bättre på 1.60, medan att båda lagen gör mål ligger på 2.28.
  • Halvlek resultat: För matchen kan du också satsa på vad du tror resultatet kommer att bli under halvleken. Detta handlar både om vilket lag som kommer att leda eller om det kommer att vara lika. Du kan även satsa på totalt antal mål som sker under halvtid och om det är över eller under 2.5 mål.
  • Första målgöraren: Du kan även satsa på på vilken spelare för respektive lag som kommer att vara den första målgöraren. Oddset för att Harry Kane kommer att göra första målet för Tottenham är 5.60. För Man United är oddset för att Cristiano Ronaldo kommer att göra första målet 5.00
  • Live Betting: Du kan även spela på Live Betting för Tottenham vs Man United. Då gör du satsningar på odds när matchen är live. För Live Betting finns det lite annorlunda satsningar tillgängliga. Du kan bland annat satsa på vilket lag du tror kommer att göra nästa mål. Andra satsningar som finns är vem som kommer att få nästa hörna. 

Tottenham VS Manchester United odds på Unibet

Oddsen kan komma att förändras så kontrollera detta hos spelbolaget innan du gör en insättning. 

Sammanfattning

Tottenham vs Man United kommer utan tvekan att bli en jämn match. Båda lagen har liknande styrkor och har även många bra spelare i deras respektive lag. Man United har fördelen med att de tidigare har haft bättre framgång i Premier League. För 2021-2022 säsongen så Tottenham och Man United ligger nära varandra i och Tottenham leder enbart med ett poäng. Betting är klart något som är roligt, speciellt när det kommer till fotboll. Tänk bara på att enbart spela för pengar som du har råd att förlora då det alltid finns en risk med betting.