Vi beklagar, men den här sidan är tyvärr inte tillgänglig längre och har dessvärre stängt ner permanent. Om du skulle vara fortsatt intresserad, kan vi rekommendera följande webbplatser:

Expekt

Besök
Speedybet

Besök
Leo Vegas

Besök
Betinia

Besök

Kicksbet Recension

Kicksbet är namnet på en ny sports book som inom en snar framtid kommer att lanseras och enligt rykten ta spelbranschen med storm. Det ryktas om något alldeles extra och det vi vet säkert är att de som ligger bakom denna kommande spelsajt har åratals erfarenhet av branschen. Därmed kan vi vara säkra på att detta kommer att bli ytterligare en bettingsida av högsta möjliga standard vi snart kommer att få ögna igenom och lägga vantarna på.

Produkter hos Kicksbet

Enligt rykten kommer denna aktör att erbjuda ett brett och gediget utbud av spel på odds av alla dess former. Att man kommer kunna spela på fotboll, ishockey, tennis och så vidare är en no brainer. Frågan är om de kommer att addera några andra roliga spelalternativ. Marknadsmässigt höga odds att njuta av är vad vi ser fram emot efter lansering, då vi som du kanske redan vet älskar odds här på betexpert.se.

Vi hoppas också på att de passar på att komma ut med något nytt som vi spelare inte riktigt är vana vid, något som lockar lite extra. Exakt vad detta kan vara vet vi inte, men enligt rykten kan det mycket väl vara så att Kicksbet kommer presentera några unika funktioner. Kanske ett poängsystem eller liknande som casinovärlden brukar köra med? Den som lever får se helt enkelt.

Kicksbet i mobil och surfplatta

Vi är övertygade om att den som gillar att spela via sin bärbara enhet inte kommer att bli besviken. Att Kicksbet kommer att lansera åtminstone en webbsida som är anpassad för spel via mobil och surfplatta är väl inte speciellt mycket att orda om. Skulle de dessutom lansera en app, vilket är högst troligt, kommer både vi och många andra spelare att jubla högt.

Kicksbet kundtjänst och support

Här tror vi att Kicksbet kommer att excellera. Som de flesta vet och känner till har alla de ledande spelbolagen i branschen kundsupporter som är av den högsta skolan. Även Kicksbet kommer att vilja sålla sig till den skaran tror vi och därför kan man inte förvänta sig annat än top notch när det gäller deras kundtjänst heller. De som är helt nya till betting ska känna sig som hemma på denna sajten och kunna vända sig till en serviceminded support som kan erbjuda förstklassig hjälp när det behövs.

Ansvarsfullt spelande hos Kicksbet

Vi är säkra på att denna bettingsida kommer att förespråka att alla spelare på deras hemsida anammar ansvarsfullt spelande. Ingen ska behöva råka illa ut när de sitter och spelar på sidan och därför kommer Kicksbet att försöka utbilda sina spelare i vad ansvarsfullt spelande innebär.

Transaktioner hos Kicksbet

Transaktionerna till och från sajten kommer inte att bli några som helst bekymmer, vare sig det rör sig om insättningar eller uttag från bolaget. Transaktionerna kommer att vara snabba och smidiga och alla de vanligaste betalningsmetoderna kommer att vara tillgängliga på sidan.

Sammanfattning Kicksbet

Vi är väldigt spända på att se vad denna nya sports book kommer att bidra med till oss spelare. Håll ögon och öron öppna för att få reda på det allra senaste om denna kommande aktör på spelmarknaden genom att vara inne på betexpert frekvent. Det är här som du kommer få veta när Kicksbet har lanserat sin produkt.

Under tiden som vi väntar är du välkommen att besöka vår sida där vi rankar och jämför de allra bästa spelbolagen som finns tillgängliga idag. Där hittar du också matnyttig information om vad som är viktigt att tänka på när man ska välja ett nytt spelbolag att registrera sig på. Allt detta hittar du här.

Ett spelbolag vi kan rekommendera att kolla in är Bethard. Det är ett svenskt spelbolag som verkligen har vind i seglen och siktar på den absoluta toppen. Zlatan Ibrahimovic är ambassadör och delägare i bolaget, vilket bevisar att Bethard är ett spelbolag att räkna med. Vår recension på Bethard finner du här.

Dagliga oddstips och prognoser