Odds Bonus – Lista över bolag med bäst odds bonusar!

Betexpert.se recenserar och betygsätter odds bonus från över 30 spelbolag just nu, allt med detaljerade bonusvillkor och regler så att du som spelare ska få en så tydlig bild som möjligt om en odds bonus. Det är bara att ta dig en titt på vår lista, välja ut en bonus som du tycker ser bra ut och passar dina behov. Om du sedan vill ha mer information om själva spelsajten eller bonusen, är det bara att klicka dig in på recensionen om det bolag som intresserar dig och läsa vidare. Var noga med att använda våra länkar som vi har här på betexpert.se för att få rätt bonus. På så sätt är du även garanterad att få del av de exklusiva bonusarna som vi promotar.

champions-league-betting-banner

Inga Spelbolag Hittades !


Odds Bonusar

Det finns många varianter på en odds bonus. Men den absolut vanligaste formen av en odds bonus är en insättningsbonus, vilket vi kommer gå igenom här nedanför tillsammans med andra vanliga former av odds bonusar som du kan stöta på. En odds bonus kan vara väldigt fördelaktig att använda sig utav när man precis hittat ett spelbolag som man ska registrera ett spelkonto hos. Hittar du en bra odds bonus kan den ge dig en otrolig boost både i början av, och i mitten av din jakt på storvinsterna beroende på vilken odds bonus du tar del av.

Bästa insättningsbonusarna för odds

En insättningsbonus är en bonus som du får efter att ha gjort en insättning på ett spelbolag. Det vill säga när du satt in pengar för att spela på ett spelbolag får du en bonus, extra pengar att spela för helt enkelt. Hur mycket du får varierar från spelbolag till spelbolag. Oftast är det baserat på en procentsats där du kan få allt från 25 % till så mycket som 500 %. Tre spelbolag vi kan rekomendera om du är ute efter en bra insättningsbonus är följande: CampoBet, Casinia Bet och Malina Sports. De har alla tre en insättningsbonus på 100% för insättningar upp till 2100 kr.

Exempel på insättningsbonus

  • Du registrerar dig hos ett bolag som har en välkomstbonus på 100 % upp till 1000 kronor för alla nya medlemmar
  • Du väljer att sätta in 1000 kronor, vilket betyder att du får maximal bonus på 1000 kronor
  • Nu har du hela 2000 kronor att spela för
  • Omsättningskraven för bonusen är 5x och lägsta odds att omsätta bonusen till är 1.20
  • Detta betyder att du måste omsätta 1000 x 5 = 5000 kronor innan du kan begära uttag för bonusen

Detta var en insättningsbonus med ganska bra villkor, men det finns värre exempel där ute. Var därför alltid väldigt noggrann med att läsa igenom bonusvillkoren innan du tar del av en bonus.

Free bet

Det svenska ordet för free bet är gratisspel, och det är precis vad det handlar om. Ett gratis spel som du får av spelbolagen. Det kan även kallas för riskfritt spel. Skillnaden mot en bonus är dock hårfin, för i båda fallen får du extra pengar att spela för, utöver det du satt in. Men den stora skiljelinjen är att free bets oftast är begränsade till en specifik match medan en insättningbonus kan användas på hela utbudet. Det finns även vissa likheter med boostade odds eftersom det också blir som någon form av gratisspel. Det du får i det läget är extra höga odds gratis, och där kan den potentiella vinsten bli högre om du satsar mer.

Exempel på free bet

Du blir medlem hos ett spelbolag som erbjuder ett free bet värt 100 kronor när du gör en första insättning på minst 100 kronor. Detta free bet går att använda på valfri match i deras oddsutbud och du väljer att lägga ditt free bet på en fotbollsmatch där du väljer ett alternativ som ger 2.00 i odds.

Om du vinner betalas vinsten ut, men inte din insats. Du vinner ditt vad vilket innebär att du på ditt spelkonto har  200 kronor totalt, men du måste omsätta de pengar du vann på ditt free bet x antal gånger innan du kan ta ut dem. Oftast är dessa omsättningskrav mer generösa än vid en insättningsbonus.

Om vi säger att du får ett free bet värt 100 kr så innebär det att du får tillbaka insatsen vid förlust. Däremot ska man komma ihåg att du i de flesta fall inte får igen pengarna utan några som helst krav, det vill säga du kan inte plocka ut summan direkt.

Ett free bet kan du exempelvis få som en del av en välkomstbonus, och ibland kan spelbolagen dela ut free bets i samband med specifika matcher. Så free bets är aktuellt både för nya och befintliga medlemmar hos ett spelbolag.

Reloadbonus

Många spelbolag har också något de brukar kalla reloadbonus. Ibland kallas de också lojalitetsbonusar. Det är en odds bonus du kan få av spel under din tid där för att de vill visa sin uppskattning mot dig för att du använder deras tjänst. Dessa kan du få en tid efter att du varit medlem på en sajt, kanske efter cirka 30 dagar.

En reloadbonus kan alltså endast redan befintliga spelare hos ett spelbolag ta del utav.

Exempel på reloadbonus

Du är medlem hos ett spelbolag där du tagit del av en välkomstbonus. Efter ett tag får du ett meddelande om att du får en reloadbonus på 50 % när du sätter in 500 kronor att spela för. Det kan alltså fungera på samma sätt som en insättningsbonus gör när du blir medlem hos en spelsida. Enda skillnaden är att du redan är medlem på sajten och att en reloadbonus oftast ligger på lägre summor. Var uppmärksam på att en reloadbonus nästan alltid kommer med omsättningskrav.

Var alltid noga med att läsa igenom bonusvillkoren innan du tar del av en odds bonus

Cashback

Cashback är en annan form av odds bonus. Det fungerar som så att du spelar på ett odds och förlorar du får du tillbaka en del (eller hela insatsen). Oftast rör det sig om runt 10 %. Den summa du får tillbaka måste dock omsättas, precis som med nästan alla bonusar. En cashback brukar användas av spelbolagen för att skapa lite hype runt till exempel ett jubileum eller liknande. Oftast får man cashback bonusar på fotbollsmatcher, men det kan också finnas bland andra sporter.

Exempel på cashback

Du ser att det är en cashback bonus på en fotbollsmatch. Ofta kan det handla om att du ska spela på ett visst resultat på en match. Säg att du spelar att lag A vinner med 2-1 över lag B och matchen slutar 0-0 efter 90 spelade minuter. Du får då din insats tillbaka in på kontot. Detta är ett bra sätt att göra matcher mellan två inte så attraktiva lag lite roligare och locka fler till att spela på dem, eftersom du får tillbaka din insats om det skulle bli 0-0.

Boostade odds

Vissa bolag har också så kallade boostade odds, det är precis vad det låter som, ett förhöjt odds. Ofta erbjuds det till nya kunder men det kan även gälla för redan existerade. Det här sker i regel i samband med någon stormatch, exempelvis i Champions League, Premier League eller VM när bolagen vill passa på att marknadsföra sig.

Exempel på boostade odds

Ett visst spelbolag erbjuder boostade odds på matchen Barcelona-Real Madrid för alla nya medlemmar. Du får 10 gånger pengarna på att Real Madrid vinner matchen och 50 kronor räknas mot oddsboosten. Du kan alltså spela för mer än 50 kronor, men gör du det så räknas din resterande insats mot de ordinarie oddsen. Om du vinner så får du hela vinstsumman utan några omsättningskrav. Du får alltså behålla hela vinsten på 50 x 10 = 500 kronor.

Det var ett exempel på boostade odds. Oftast kommer dessa med någon form av omsättningskrav, exempelvis att du får tillbaka din insats i kontanter om ditt val vinner, resterande får du ut i form av gratisspel.

Insättningsfri bonus

En insättningsfri bonus är precis vad det låter som – du får en bonus helt utan att behöva göra någon egen insättning på sajten. Detta är en ovanlig form av odds bonus och brukar inte innefatta några större summor, vilket man kanske kan förstå. En insättningsfri bonus brukar ligga på mellan 50-100 kronor och den enda haken är att en vinst från denna brukar ha omsättningskrav på mellan 0-5x. Oftast handlar det om någon form av gratisspel.

Exempel på insättningsfri bonus

Du blir medlem på en sajt där du får en insättningsfri bonus i form av gratisspel värt 100 kronor. Du använder din odds bonus till att lägga ett spel med odds 1.50. Du vinner på ditt spel och du får din vinst (50 kronor) direkt i näven, men inte insatsen, då du måste omsätta den till 4x innan du kan begära uttag för dem.


Vad är en bra odds bonus?

Det beror på vad du är ute efter för odds bonus. Det behöver inte nödvändigtvis handla om den högsta bonussumman, utan det finns en hel del andra faktorer som är värda att ha koll på. En odds bonus kommer alltid med regler och villkor. Därför är det mycket viktigt att du är införstådd i dem.

  • Omsättningskraven – En bra odds bonus ska innefatta generösa omsättningskrav, ett bra riktmärke är mellan 0x till 6x.
  • Tidsramen för bonusen – Det är också viktigt att tänka på tidsramen, det vill säga hur länge du kan använda bonusen. Vissa bolag kräver att du måste använda en odds bonus inom 30 dagar, eller till och med kortare tid. Därför är det viktigt att kolla upp hur lång tid du har på dig att omsätta en odds bonus innan du tar del av den.
  • Lägsta odds – En annan parameter som är värd att hålla koll på är vad kraven är på lägsta odds. Ett grundkrav du bör ha är att det inte går över 2.00. Ibland kan det också vara så att du måste baka in flera odds i samma kupong för att det ska gälla.

Vilken odds bonus är bäst?

Tråkigt svar, men man kan faktiskt inte svara objektivt på vilken odds bonus som är bäst. Ibland passar det bra med ett gratis bet, som vid vissa utvalda matcher. Detsamma gäller för boostade odds. Det gäller att gå till sig själv och vad man föredrar att spela på helt enkelt. Varje bonus har sina fördelar så det gäller att ta reda på vad man själv vill spela på och sedan anpassa bonus efter det.

Fördelen med en insättningsbonus är att du kan välja vad du vill spela på. Du är inte låst vid en specifik match på samma sätt som med exempelvis free bets eller boostade odds, vilket kan vara skönt om du känner att du inte bara vill spela på en sport. Givetvis går det bra att ta del av en insättningsbonus även om du exempelvis bara vill spela på fotboll också.

Just nu har Royal Panda en av marknadens absolut bästa odds bonus, läs mer om Royal Panda bonus här.


Hur får man en bonus?

Varje bolag har sina egna regler och hur du aktiverar bonusen skiljer sig beroende på vilken odds bonus det är. Först och främst måste du såklart registrera dig hos ett spelbolag. Finns det en spciell bonuskod för en odds bonus måste du ange den. Vanligast är att de sedan kräver en insättning, och att du får bonusen därefter.

Ibland har du dock tur och får en gratis odds bonus utan insättning, men då är vi där igen – omsättningskraven. Ingen sportsbook delar ut gratis bonusar utan omsättningskrav, eller t.o.m insättningskrav. Du kan alltså få en bonus kostnadsfritt, men för att plocka ut vinsten måste du göra en insättning. Ett bra tips är att hålla dig uppdaterad på våra odds bonusar för att se om det dyker upp någon ny exklusiv odds bonus. Det är bara att använda dig utav våra länkar vi har här på sajten för att försäkra dig om att få en bra odds bonus.


Odds bonus i mobilen?

Kan man få en odds bonus i mobilen? Ja, absolut. De allra flesta spelbolagen ger dig möjlighet att använda en bonus i alla plattformar, oavsett om du har en mobil, dator eller surfplatta. Det händer också att du får exklusiva bonusar som bara gäller för mobil betting. Att spela i mobilen är för övrigt väldigt smidigt, speciellt om du spelar live betting. Då kan du titta på matchen och lägga in ditt nästa spel i mobilen, betydligt enklare än att koppla upp datorn och spela.


Regler för insättning vid bonusar

Varje spelbolag har sina regler för insättning när det kommer till bonusar. Det är inte alltid alla betalningsmetoder som accepteras för bonusar. Vanligtvis brukar det handla om Skrill och Neteller, det vill säga e-plånböcker som inte gäller vid vissa bonusar. Då får du istället använda andra metoder som exempelvis VISA, MasterCard, Paysafe eller liknande.

Det är därför viktigt att du läser igenom villkoren noga innan du accepterar och gör en insättning för att hämta en bonus. Det är även viktigt att hålla koll på vilka betalningsleverantörer som accepteras vid utbetalning, så att du vet med dig att du får ut dina vinstpengar smidigt.


Bästa bonus oddsen? – Så här bedömer vi!

Det är inte bara själva bonusbeloppet som är det viktiga, för det kan mycket väl vara så att en odds bonus upp till 500 kr är bättre än en upp till 1000 kr. När vi bedömer bonusar går vi på helheten: omsättningskraven, bonusbeloppet, vad man kan använda den på, hur länge den kan användas, vilka insättningsmetoder som är accepterade och så mycket mer som är relevant för en odds bonus.

Tar du exempelvis en bonus på upp till 500 kr och jämför den med en bonus upp till 1000 kr, så är det klart att den senare ser mer attraktiv ut. Tittar man då närmre på villkoren som medföljer så kanske det står att bonusen på 500 kr kommer med omsättningskrav på bara 3x till minsta odds på 1.50, medans bonusen på 1000 kr kommer med omsättningskravet 10x till minsta odds på 2.00. Då står det ganska klart att bonusen på 500 kr är bättre ur en helheltssynpunkt.


Hur vi bedömer spelbolagen

Återigen är det helhetsbedömningen vi lägger störst vikt vid. Vi försöker få med så mycket som möjligt om respektive bolag för att ge dig som läsare en så rättvis bedömning som möjligt. Det inbegriper såväl fördelar som nackdelar. Vi täcker in allt från sidans användarvänlighet, odds, säkerhet, spelutbud (både live- och pre-game), insättningsmetoder, utbetalningsprocess till hur och om den fungerar med mobilen. Allt för att du som spelare ska få en så bra och bred bild som möjligt av ett spelbolag innan du ska välja ut ett att spela hos. Kunskap är makt kallas det ju, och det kan verkligen appliceras i detta fallet.

Speedybet logga
       Kom igång och betta i rapidfart
Ninja Logo
Det går snabbt som en ninja hos ninja casino