Sverige mot Polen EM 2021 – speltips odds och rekar

21/06/21

Sverige har haft en imponerande inledning på EM med en oavgjord match mot Spanien och därefter en välförtjänt vinst mot Slovakien. Det innebär att det nu bara återstår en enda match för Sverige i Grupp E och det är Polen som står för motståndet i den sista matchen. Det är ett Polen som var storfavoriter till vinst mot Slovakien, men som förlorade mot dessa. Istället spelade de till allas förvåning oavgjort i sin nästa match mot Spanien. Givetvis var det Robert Lewandowski med sin giftiga högerfot som stod för Polens mål mot spanjorerna och detta är en spelare som Sverige verkligen behöver hålla koll på inför onsdagens match mot de polska herrarna. Det är inte för inte som denna Bayern München-spelare tillhör en av världens bäst betalda fotbollsspelare. Han är riktigt farlig framåt och är välkänd just för sin otroliga förmåga att näta boll efter boll.

100% upp till 1500 SEK

Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se | Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23.

Sveriges match mot Polen avgörande för placeringen i gruppen

Om Sverige vinner mot Polen står de som gruppsegrare – något som sannolikt kommer innebära en mer gynnsam lottning inför slutspelet. En polsk seger kan istället i värsta fall peta ner Sverige ända till en tredjeplats i gruppen, förutsatt att inte Spanien spelar oavgjort mot Slovakien.

Sverige mot Polen EM odds

Inför den tredje och avslutande matchen i Grupp E är det alltså en förstaplats i gruppen som står på spel för de svenska herrarnas del. Samtidigt möter de ett otroligt offensivt och taggat Polen som efter 1-1 mot Spanien fortfarande inte lyckats vinna någon match i gruppen. De polska herrarna har därmed siktet inställt på en vinst mot Sverige och kommer göra allt i sin makt för att spräcka Olsens nolla. Sverige har dock ett riktigt fint defensivt spel, samtidigt som de har en otrolig tillgång i Alexander Isak på topp. Om det defensiva spelet sitter lika tight på onsdag mot Polen som det gjort mot Spanien och Slovakien kommer Polen få det tufft i sin kamp om sina första tre poäng. Hos Bethard ser oddsen inför Sverige – Polen ut såhär:

ResultatOdds
Vinst Sverige2.90
Oavgjort3.35
Vinst Polen2.55

Sveriges match mot Polen i Fotbolls EM 2020 spelas onsdag den 23 juni kl. 18.00.

Speltips EM Sverige mot Polen

Det kommer bli en tight match mellan Sverige och Polen, något annat förväntar vi oss inte. Sverige kommer ha en rejäl press på sig, från flera håll. Med en gruppseger i sikte är det såklart en hel del nerver inblandade. Samtidigt möter de Polen som tog Sveriges plats som favoriter inför matchen i och med sin 1-1 match mot Spanien. Det är dessutom två lag som har helt olika spel. Polen kör med Lewandowski i spetsen ett mycket offensivt spel, medan Sverige istället kört stenhårt på sin defensiva linje. Till de svenska herrarnas fördel talar dock det faktum att det defensiva spelet sitter som ett smäck, samtidigt som de har en offensiv topp med Alexander Isak i spetsen. På så vis är svenskarnas spel mer flexibelt än polackernas – något vi givetvis hoppas på ska ge Sverige en välförtjänt gruppseger. Med Isak på topp och Olsen i mål tror vi att svenskarna kan hålla måttet och vårt EM speltips blir därför att Sverige står som segrare mot Polen, trots att de polska herrarna står som favoriter inför matchen.

Här finner du schyssta EM odds

Du som vill betta på Fotbolls EM 2021 – till exempel på matchen Sverige – Polen, kan med fördel göra detta hos bland annat ComeOn som just nu är en av de bettingsajter som ger dig bäst odds på Sverige vs Polen i fotbolls EM. Det är inte bara på Sverige mot Polen som ComeOn erbjuder EM odds – de täcker såklart alla matcher i hela Fotbolls EM. De har dessutom fina odds på matcherna, vilka står sig mycket väl även i jämförelse med de odds som övriga bettingsajter satt. Vill du lägga kombinationsspel är det inga problem hos ComeOn – inte heller att säkra en vinst eller begränsa en förlust med hjälp av deras Cash Out funktion. Givetvis har de också en svensk licens för spel på plats. Det innebär att alla vinster du plockar ut från deras bettingsajt kommer vara hundra procent skattefria – ända från första kronan.