Odds -och speltips inför finalen av Talang 2019

14/03/19

Årets Talang ska avgöras och under fredagen väntar en spännande final där åtta deltagare gör upp om priset som Sveriges Talang 2019. Intressant är att de fyra auditions som blev belönade med Golden Buzzers också är de som har lägst odds hos spelbolagen. Favorit är den 47-årige tvåbarnspappan Micke Holm som med sin röst berört ett helt land och från ingenstans blivit en de mest omtalade människorna i Sverige just nu.

Odds inför finalen av Talang 2019

Unibet loggo

Unibet har bäst odds inför finalen av Talang 2019!

Alla odds i artikeln är hämtade från Unibet:

Micke Holm – Sång – 3,25

Marwin Wallonius – Minnesmästare – 3,50

Eva Jumatate – Sång – 4,00

Saga – Sång/Dans – 4,75

Dan Athola – Hypnotisör – 5,50

David Tengblad – Dansare – 7,50

Vilgot – Magiker – 8,50

Slava – Poledancing – 10,00

Speltips inför finalen av Talang 2019

Precis som oddsbolagen tror vi att Micke Holm vinner Talang 2019, oddset 3,25 hos Unibet är helt klart av spelvärde. ”Micke” har den bästa rösten i tävlingens historia och hans första framträdande med en låt av Sam Smith imponerande. Artisten Sam Smith har de svårast möjliga låtarna att sjunga men Micke Holm levererade ett helt fantastisk uppträdande under sin audition, något som belönades med en Golden Buzzer. Visst skiljer det inte så mycket mellan honom och Marwin Wallonius (3,50) i oddsen men norrlänningens röst är unik och med tanke på att han är 47 år är detta hans stora chans att få en karriär som artist, något svenska folket säkerligen har i åtanke. För den som vill spela på två olika personer för att öka vinstchansen (men minska vinsten) läggs en summa på Marwin Wallonius också. Den charmige läkarstudenten har Sveriges bästa minne och har blivit svensk mästare i just minne fyra år i rad.

Micke Holm inför finalen av Talang 2019

Källa: Ella Wung/TV4

Vem vinner Talang 2019?

De fyra auditions som fick Golden Buzzers är de som enligt oddsen alltså är favoriter att vinna hela tävlingen, med undantag för Saga som är fjärde favorit. Marwin Wallonius imponerade stort under sin audition när han speed-dejtade 60 tjejer och kom ihåg samtligas telefonnummer, namn och vad de skulle vilja göra på en andra dejt. Som tvåa med nästan identiska odds som Micke Holm kan han mycket väl vinna men undertecknad tror inte på det. Att komma ihåg saker är imponerande och Marwins framträdande var modernt, fräscht och lär vara det i finalen också. Läkarstudenten har en imponerande talang men samtidigt är den mycket mer väldokumenterad än de andra deltagarnas. Han har vunnit Minnes-SM fyra år i rad (ja det finns en årlig tävling för Sveriges bästa minne, det finns till och med ett minnesförbund). Frågan är dock hur han ska överträffa sin audition och överraska publiken ännu en gång. Han kan kanske komma ihåg längre och mer avancerade saker men vi vet vid det här laget vad det rör sig om. En röst som Micke Holms har större potential att få undertecknad att trilla av stolen. Micke Holms  ”manus” är också som skrivet för att vinna Talang. Visst har han sjungit på ett musikevenemang tidigare i Piteå enligt uppgifter från Piteå Tidning, men för den breda massan är han definitivt okänd. Han är 47 år från Norrland, har två barn och jobbar på ett pappersbruk där han brukar sjunga till och från jobbet i bilen. Lägg till en magisk röst i världsklass till den personligheten och du får inte ett bättre skript för den här typen av program. Bubblarna är sångerskan Eva Jumate, hypnotisören Dan Athola och popraketen Saga där de två förstnämda också belönades med Golden Buzzers. Sagas odds har sjunkit dramatiskt men samtidigt ska hon inte kunna hota Micke eller Marwin. Klockan 20:00 på fredag i TV4 drar finalen igång där Sveriges bästa talang 2019 ska utses. Ska du lägga ett odds på tävlingen rekommenderas du att lägga en slant på att Micke Holm vinner tävlingen.

MrGreen logo

Betta på Talang-finalen hos Mr Green!