Slutkampen i Allsvenskan, vem vinner guldet?

25/10/19

Med endast 2 omgångar kvar av Allsvenska börjar spänningen bli olidlig, vi har serielederna Djurgården i toppen med 3 poängs marginal ner till 2an Hammarby, 3an Malmö och 4an AIK, med endast 6 poäng kvar att spela för är det här allting avgörs. Vinner Djurgården mot Örebro och lyckas hålla Hammarby bakom sig? Det är frågan vi undrar inför den näst sista omgången, och vem ska knipa 2a samt 3e platserna för kval till Europa? Ja, det finns minst sagt MYCKET att spela för här och vi följer omgången med största spänning.

LAG1X2Spelbolag
Djugården – Örebro1.227.0014.00Betsson logga
Malmö FF – AIK 1.853.504.70unibet logo

Djurgården – Örebro speltips

Serieledarna Djurgården har bäst läge inför den näst sista omgången i Allsvenskan, med 3 poängs försprång behöver de bara hålla undan för de andra för ta hem guldet. De har vunnit 4 av de 5 senaste inbördes matcherna och har rätt god form även inför denna kamp. Som alla andra år är derbyspöket än kvar, och de två förlusterna på de senast 10 matcherna har kommit just i derbyn. Med ett oavgjort i en av dessa matcher hade ligan redan varit avgjord, men spöket gjorde sig påmint och därför har vi spänning ända in i slutetappen av ligan. Djurgården har hemmaplan och har endast förlorat där 2 gånger denna säsong medans Örebro är i lite halvknackig form och de har inte övertygat på sistone med bara 4 poäng på 5 matcher. Vi ser därför Djurgården som vinnare i denna match, kanske till och med med ett par mål.

Intressanta spelmarknader Djurgården – Örebro

  • Några intressanta odds i våra ögon är om båda lagen kommer att göra mål, vi tror på en sotrpublik för hemmalaget Djurgården och en dominant seger, Djurgården att vinna med handikapp -1.5 hittar vi hos Bet365 1.62 gånger pengarna.{LÄGG DITT SPEL}
  • En annan intressant marknad när offensiva lag eller dominanta lag spelar brukar vara antal hörnor, hos Betsson hittar vi över 9.5 hörnor i matchen till odds av 2.00, kan vara odds att ha i åtanke. {LÄGG DITT SPEL}

Malmö – AIK – en hetare match blir svår att hitta

I den andra, kanske, avgörande omgången ser vi serietrean Malmö ta sig an tabellfyran AIK. De ligger på samma poäng och det enda som skiljer i nuläget är målskillnaden. Det är matchen som avgör vem som har chans på guldet in i det sista och det kommer att vara två lag taggade till tänderna som ger sig ut på planen för den viktiga kampen. Malmö och AIK är två väldigt jämna lag och det syns på deras inbördes matcher, de senaste 4 har slutat oavgjort i relativt målsnåla tillställningar. Frågan är om den här matchen kommer att bli likadan som de innan? Det återstår att se, vad som är klart är att det är 3 viktiga poäng på spel och vi kan förvänta oss mycket känslor i matchen, kanske ett spel på antal gula kort är aktuellt?

LAGAntal mål över 2.5Antal mål under 2.5Båda lagen gör mål
Malmö – AIKOdds 2.27
Betsson logga
Odds 1.64
Betsson logga
Odds 2.00
unibet logo

Mycket står på spel mellan Malmö – AIK

Vi vet att det är två lag med mycket att spela för, och i slutet av säsongen. Kanske de satsar extra offensivt? Vi hittar intressanta odds på en målintervall mellan 2-3 mål i matchen till 1.76 hos Betsson. 2 av de 4 senaste har haft just 2 mål i matchen och med så mycket på spel tror vi att denna match kan komma att se minst 2 mål. Tror man på mål i matchen för båda lagen hittar vi odds där dubblar pengarna till 2.00 hos Unibet! Vill man följa den senaste trenden lagen emellan bör man förvänta sig ett oavgjort resultat, och det vore inte så konstigt om båda lagen krigade på så hårt att allt ska avgöras i sista omgången. Oavgjort hittar vi till 3.20 gånger pengarna hos både Unibet och Betsson.

Många heta spelmarknader med grymma odds

Som ni kan se finns det intressanta och spelvärda därute att hitta, allt beror på hur ni tror dessa topplag skall komma att prestera, vi tror att Djurgården känner den starka hemmavinden och med publiken i ryggen håller undan Hammarby, Malmö och AIK där bak. Den stora frågan är hur det ska gå i matchen i söder med så mycket på spel. Spelföretagen håller Malmö som favorit för runt 2.00 gånger pengarna hos dem flesta, men med 4 oavgjorda sinsemellan är det inget som är klart. Vi följer Allsvenskan näst sista omgång med stor spänning och vi hoppas att ni gör det med, lycka till!