Bettingtips och höga odds Atletico Madrid – Juventus

17/09/19

Atletico Madrid och Juventus har mycket gemensamt. Båda förlorat två CL-finaler på 10-talet och har urstarka försvar. Precis som i vårens åttondelsfinal ställs nu Atletico Madrid och Juventus mot varandra i Champions League.

Speltips från experterna Atletico Madrid – Juventus Champions League

  • Diego Simeone har tappat Griezmann men Atletico har ändå inlett säsongen bra med tre segrar av fyra möjliga. Vi tror hemmalaget vinner och spelar därför en rak 1:a till oddset 2,50 hos Mr Green. [PLACERA SPEL]
  • Med tanke på att båda lagen har sina största styrkor i defensiven är det en målsnål tillställning att vänta. Vi väljer att betta under 3,5 mål och får bäst odds hos Betsson som erbjuder 1,20 på detta spel. [PLACERA SPEL]
  • Cristiano Ronaldo älskar Champions League och efter att ha vunnit skytteligan sex år i rad fick han slutligen se sig besegrad av Lionel Messi förra säsongen. Nu tror vi Ronaldo vill ha tillbaka skytteligatiteln och vi tror han nätar mot Atletico Madrid, en klubb han känner till väldigt väl. Vi spelar därför Cristiano Ronaldo som målskytt och får grymma odds hos Bet365 på portugisen som målskytt. [PLACERA SPEL]

Oddsanalys Atletico Madrid – Juventus Champions League Grupp D

Det är två försvarsinriktade och mycket taktiskt skickliga lag som ställs mot varandra. Diego Simeone är kvar på tränarbänken i Atletico Madrid och det är glädjande att det finns lojala karaktärer i den moderna fotbollen. Båda lagen har förlorat två CL-finaler på 10-talet men har samtidigt visat upp en strålande fotboll. 

Nu tror vi att hemmalaget kommer gå segrande ur denna striden. Laget har inlett La Liga väldigt bra även om det blev förlust senast mot Sociedad. Hemma på Wanda Metropolitano är man svårslagna och vi tror det blir seger denna gång och spelar rak 1:a hos Mr Green.

Samtidigt ser vi att Cristiano Ronaldo kommer göra mål. Portugisen vill ta tillbaka segern i skytteligan och kan mycket väl lyckas. Vi spelar Ronaldo som målskytt hos Bet365.

Vi tror också på en målsnål tillställning och lägger därför under 3,5 mål hos Betsson.

Hur långt kan Juventus nå?

Juventus gick segrande ur dubbelmötet senast efter att ha vänt 0-2 borta till 3-0 hemma och avancemang totalt med 3-2 efter hattrick av Ronaldo i returmötet. Dock skulle det ta stopp redan i kvartsfinalen för Juventus efter att man åkt ut mot turneringens överraskning Ajax. Nu är det en ny lång turnering som väntar men det går att få hintar redan i första omgången och det är det som gör matchen mellan Atletico Madrid och Juventus så högintressant.