Comet Division Rysk short hockey

08/05/20

Spänningen fortsätter med den ryska short hockeyn och det finns mycket att se fram emot under kvällen. Extra glädjande är det att Bet365 köpt in rättigheterna och erbjuder live streaming på Comet Division för sina medlemmar. Därför har du nu perfekta förutsättningar att betta och titta på grym short hockey från Ryssland. Som vanligt ger vi dig de hetaste matcherna med odds och speltips. Alla odds i denna artikel är hämtade från Bet365.

Stalker Moscow vs Krasnye Kryliya

LAG1X2
S.Moscow vs K. Kryliya1,886,702,39

Vilken match det kan bli mellan Stalker Moscow och Krasnye Kryliya. Senast var det Krasnye Kryliya som vann med 8-5 men det är Stalker Moscow som är favorit och brukar vinna mot kvällens motståndare. Vi tror att Stalker Moscow studsar tillbaka efter gårdagens förlust och istället vinner kvällens match mot Krasnye Kryliya som har sex förluster på de tio senaste matcherna.

Speltips: Stalker Moscow vinner över Krasnye Kryliya till oddset 1,88

Goryachiye Golovy vs Beshenye Psy

LAG1X2
G. Golovy vs B. Psy2,355,002,15

Kvällens match mellan Goryachiye Golovy och Beshenye Psy kan bli en jämn historia. Tittar vi de fem senaste mötena har de två vinster vardera pluis en match som gått till förlängning där Beshenye Psy var snäppet vassare och kunde avgöra matchen. Vi tror på en jämn tillställning ikväll och att det blir oavgjort under ordinarie tid.

Speltips: Goryachiye Golovy vs Beshenye Psy slutar oavgjort till oddset 2,35

Så streamar du Comet Division hos Bet365

  • Skapa spelkonto hos Bet365 här
  • Se till att ditt spelsaldo är positivt alternativt att du lagt ett bet de senaste 24 timmarna
  • Klicka på den match du vill titta på och på den lilla ’Play-symbolen’ som visas
  • Njut av short hockey i världsklass från Ryssland