Svensk huvudmatch UFC 160 Fight Night – direkt från Köpenhamn

26/09/19

För första gången någonsin kommer UFC till Danmark och vilken kväll vi har framför oss. UFC Fight 160 lär bli en sprakande tillställning och extra betydelsefullt ur ett svenskt perspektiv. Läs mer vad experterna tippar på denna gala.

Håller Hermansson favoritskapet mot Cannonier i UFC fight night 160 i Köpenhamn

  • Vi tror att det kan bli en trevlig kväll ur ett svenskt perspektiv där Hermansson bör kunna klara av favoritskapet och plocka en seger. Därför spelar vi att Hermansson går segrande ur fighten och får oddset 1,42 hos Unibet.  {PLACERA DITT SPEL}
  • Jack Hermansson står som segrare när matchen är över men vi tror det blir på grund av domslut och inte genom TKO eller KO. Amerikanen har bara blivit knockad två gånger på 17 fighter. Därför spelar vi att Hermansson vinner på domslut till oddset 5,00 hos Betsson. {PLACERA DITT SPEL}

Hermansson favorit bland spelbolagen inför UFC Fight night 160

Hermansson är favorit enligt oddsen men det kommer inte att bli en enkel match mot den fyra år äldre amerikanen. Båda slagskämparna har fyra förluster var på kontot men Hermansson kan visa upp 20 vinster medan Connonier har tolv, Oddset 1,42 på Hermansson vs 2,85 på Connonier säger någonting om var favoritskapet ligger inför lördagens huvudmatch.

Vad tror experterna? Oddsanalyser med heta odds

Svenske Jack Hermansson blev den 17 juli belönad med ett nytt kontrakt som garanterar sex fighter till. Efter fyra raka segrar skulle en vinst mot Cannonier innebära att Hermansson varit obesegrad i två år. Enligt oddsen kommer 31-åringen att gå segrande ur striden och det skulle naturligtvis vara en dröm som går i upplevelse att få vinna en match när han är eventets headline, på skandinavisk mark dessutom. Matchens spelplats ger givetvis en extra krydda till fighten.

Vi tror att han kommer lyckas då han är en bättre fighter än sin motståndare. Med publiken i ryggen talar allt för en svensk seger och vi spelar detta till oddset 1,42 hos Unibet.

Vi lägger också ett bet på att Hermansson vinner på domslut. Cannonier är svår att knocka och vi tror därför att det blir domarna som får avgöra. Vi spelar detta hos Betsson som ger bäst odds genom 5,00.

Svenskt headline i UFC Fight night från Köpenhamn

Eventets headline är nämligen fajten mellan svenske Jack Hermansson och amerikanen Jared Cannonier. Hermansson – som varit aktiv sedan 2010 i UFC – skrev i somras på ett nytt kontrakt som garanterar ytterligare sex fighter. Första matchen blir lördagens fight mot Cannonier och räkna med att svensken är taggad. Hermansson kommer att lyftas fram av publiken eftersom det endast är en tolv minuters tågresa mellan svenska och danska gränsen. Royal Arena i Köpenhamn lär fyllas till bredden med svenska MMA-fans.