Malta möter Sverige – Hur stor blir den svenska krossen?

09/10/19

Sverige vann det senaste mötet mot Malta i kvalet inför EM 2020 som spelades på Friends Arena. Slutresultatet blev 3-0. Inför den matchen var det inga tveksamheter om att Sverige skulle ta hem spelet, och vinsten. Vi tycker inte det är några skillnader nu heller inför bortamatchen på Malta.

betfair malta sverige em kval
Spela Betfair Spelbörs

Betfair Spelbörs 450 Kr

 1. Skapa ett spelkonto

  Börja med att skapa ett Betfair spelkonto via länken

 2. Gör insättning

  Sätt in 450 kr för att ta del av spelbörsen

 3. Lägg ditt bett

  Spela 450 kr på Sverige

 4. Vid vinst

  Grattis! Ditt lag vann och du har din vinst på spelkontot.

 5. Vid förlust

  Otur! Laget vann inte, men häng inte läpp. Betfair sätter in 450kr på ditt spelkonto

 6. Lycka till!

  Vi på Betexpert önskar dig lycka till!

Heta spelmarknader med grymma odds Malta -Sverige

 • Antal mål i matchen Malta – Sverige
  Här kan du hitta lite möjligheter för att utöka oddsen lite. Tror du att målen rinner iväg till Sveriges fördel kan ett bet av denna typ vara intressant. Hos Bethard kan du lägga Över 3,5 mål totalt i matchen till oddset 2,20 {PLACERA DITT SPEL}
 • Kan Malta göra ett mål på hemmaplan?
  Malta slog Färöarna med 2-1 hemma. Det talar inte för att de kommer att göra mål mot Sverige men vi vet också att vi kan passa fel och att saker kan hända. Kommer Sverige hålla nollan hela matchen? Om du tror att vi inte kommer göra det kan du lägga ett bet att båda lagen gör mål till oddset 3,35 hos Betsafe. {PLACERA DITT SPEL}
 • Sverige är enda laget att göra mål i matchen
  Betsson ger oddset 1,26 för att bara bortalaget gör mål. Betydligt bättre än att bara ha Sverige som vinnare. {PLACERA DITT SPEL}

Spelar Olsen och VNL mot Malta?

Vid träningen i tisdags saknades några spelare som enligt uppgift istället tränade inomhus. Spelarna var Robin Olsen, Victor Nilsson Lindelöf och Marcus Danielson. Några detaljer kring varför de inte deltog har vi inte just nu men vi får anta att de kommer till spel utan problem. Det som känns mer allvarligt var att vid träningen  så klev John Guidetti av planen. Enligt uppgift är det en lårkaka som gjorde att han inte tränade vidare. Till kvalmatchen mot Malta får vi hoppas att vi får se Guidetti fullt återställd.

Sverige har ett bra läge i kvalgruppen

Trots att det är ganska tajt mellan lagen i kvalgruppen ligger nu Sverige på en bra position. Det finns inga utrymmen för några misstag eller att vi förlorar några enkla matcher. Spanien leder stort i gruppen med hela 18 poäng och Sverige på andra plats med 11 poäng, tätt följda av Rumänien på 10 och Norge på 9 poäng. Poängen i gruppen säger att Sverige måste vinna mot Malta och det ser också ut som att det ska gå vägen.

Alla oddsbolag tror på Sverige som vinnare

Oddsen talar sitt tydliga språk i den här matchen och hos Unibet hittar man Sverige som vinnare till oddset 1,08 och Malta till hela 34,00. I matchen vill vi dock inte se några felpassar som ger uppenbara mål för motståndarlaget. Senast mot Norge lyckades Granqvist lägga fram bollen snyggt till Johansen i norska laget som därmed enkelt gjorde mål.

För att vinna behöver Sverige finslipa spelet och se till att laget börjar prestera bättre.

Sveriges resultat visar spridda skurar

Det är ganska tydligt att resultaten visar en stor bredd och att vi också kan falla igenom. Såklart är Spanien ett bättre lag än oss men resultatet att förlora med tre mål kanske tyder på ett försvarsspel som behöver finslipas ännu mer. Tack vare Robin Olssons spel slutade förlusten med bara tre mål. Att ställa in laget på försvar är inte bästa sättet att ta sig vidare i kvalgruppen. Här behöver Sverige få till ett spel som även innebär anfallsspel och bollkontroll samtidigt som man har ett snabbt och effektivt försvarsspel. Mötet mot Spanien kommer några dagar efter matchen mot Malta.

Ett lagbygge med alla samlade resurser utan skador

Sverige behöver få till ett samlat spel där man är intrimmade och får till ett bra spel som även innebär mål framåt. Matchen mot Malta ska vi bara vinna men det kräver att vi har en bra sammanhållning och inte får några skador på nyckelspelare.

Matchen är också en bra värdemätare och en upptrappning mot den kommande matchen mot Spanien. Här vill vi se ett stabilt lag som inte tappar bort spelet.

Fördel Sverige hos spelbolagen och oss

Som vi nämnt innan är det övervägande fördel Sverige i denna match och det syns tydligt på bettingbolagen. Oddsen ligger stenhårt till Sveriges fördel. Vill du betta på Sverige som vinnare kommer det inte komma många kronor in på kontot då marginalen är liten. Istället tänkte vi hitta lite attraktiva möjliga odds där du kan lägga mindre bet till större odds.

Och det syns tydligt på bettingbolagen. Oddsen ligger stenhårt till Sveriges fördel. Vill du betta på Sverige som vinnare kommer det inte komma många kronor in på kontot då marginalen är liten. Istället tänkte vi hitta lite attraktiva möjliga odds där du kan lägga mindre bet till större odds.