Djurgården tar 3 säkra poäng mot Östersund

29/09/19

Krisande Östersund tar emot serieledaren Djurgården på måndag den 30 September kl: 19:00 i en match som bara ska kunna sluta på ett sätt. Hur ser oddsen ut och vad säger experterna?

Nätar Emir Kujovic igen för Djurgården?

  • Djurgården siktar på guld och ska klara av ett krisande Östersund. Vi väljer att spela rak bortaseger hos Unibet som ger bra odds på detta bet. [PLACERA DITT SPEL]
  • Med ett bortalag med självförtroende mot ett bottenlag kan det bli en hel del mål. Vi spelar över 2,5 mål och väljer Betsson som spelbolag för detta spel. [PLACERA DITT SPEL]
  • Emir Kujovic var sommarens hetaste värvning och har imponerat för DIF sedan comebacken till Allsvenskan. Mot Östersund tror vi Kujovic hittar nätet och spelar honom som målskytt hos Bet365. [PLACERA DITT SPEL]

6 raka förluster blir det en 7:e?

Sex raka förluster i Allsvenskan har det blivit, varav de senaste matcherna har inneburit kräftgång mot bottenlag som Falkenberg, Kalmar och Helsingborg. Det gör att Östersund nu minst sagt är indragna i bottenstriden och när Djurgårdens IF kommer på besök ser det ut att återigen bli förlust. 

DIF stormar mot guldet

DIF är i strålande form och stormar mot SM-guldet. Efter förlusten i derbyt mot AIK har laget tre raka segrar och leder också serien med tre poäng före tvåan MFF. Den nya tränarduon Kim Bergstrand och Thomas Gustafsson ser ut att leda DIF mot ett sensationellt guld under sin första säsong, något som såklart vore en prestation utöver det vanliga.

Oddsanalys Östersund mot Djurgårdens IF Allsvenskan

Det ser ut att bli en oerhört jobbig höst för Östersund som fortsätter att förlora i Allsvenskan. Den svaga formen har gjort att laget är på 13:e plats i ligan endast två poäng från Falkenberg på negativt kval. Klubben som för två år sedan spelade sextondelsfinal mot Arsenal i Europa League har före detta sportchefen Daniel Kindberg i rättegång för ekonomiskt brottslighet samtidigt som 10 miljoner behövs för att rädda verksamheten. Östersund kan alltså åka ur allsvenskan på tre olika sätt och har dessutom värvningsförbud över två fönster, plus utgående kontrakt med lagkaptenen Tom Pettersson och flertalet andra nyckelspelare efter säsongen. Det ser allt annat än ljust ut för Östersund som fotbollsklubb på elitnivå.

Djurgårdens framtid ser ljus ut

Några som däremot ser ut att gå mot en väldigt ljus framtid är Djurgården som leder serien. Segern mot Falkenberg med 1-0 var en klassisk mästarseger när spelet inte riktig stämmer och målskyttet inte lossnar. Då är det starkt att få med sig tre poäng och tredje raka segern i Allsvenskan.

Kan bli en målrik match med en hungrig Kujovic

Vi tror DIF fixar det här utan problem och vinner matchen vilket vi också spelar hos Unibet. Vi tror också på en relativt målrik tillställning med minst tre mål och lägger därför över 2,5 mål hos Betsson. Ett av dessa mål tror vi Emir Kujovic gör då han kommit igång på slutet. Vi spelar Kujovic som målskytt hos Bet365.