Seriesegrarna Luleå på Hovet!

05/03/20
  • Vi tippar att Djurgårdens segerrad på hemmais håller i sig mot seriesegrarna Luleå. Spelet hämtar vi hos NordicBet till oddset 2.04. {Klicka här för att hämta ditt spel}
  • Leksand är klara för att kvala. Färjestad har fortfarande en god chans att klättra till en högre placering för att skaffa sig bättre förutsättningar inför det stundande slutspelet. Färjestad känns mer motiverat och därför faller vårat tips på bortalaget. Spelet hämtar vi hos Betsson till oddset 1.97. {Klicka här för att hämta ditt spel}
  • Enligt oddsen pekar favoritskapet på Frölunda, men inte enligt oss då de har varit helt bedrövliga på bortaplan. Vi tippar en klar hemmaseger. Spelet hämtar vi hos Unibet till oddset 2.60. {Klicka här för att hämta ditt spel}

Luleå slutade i topp!

Inför omgång 49 av årets SHL säsong toppar Luleå tabellen och de kommer således att sluta som seriesegrare även om det återstår 4 matcher. Detta ger Norrlandslaget en fördel i slutspelet eftersom att de i alla möten av slutspelet kommer att ha fördelen av att få spela fler matcher på hemmais. Det är inte helt klart vilket lag som kommer att sluta på andraplatsen då det är oerhört jämnt från plats 7 upp till andraplatsen. Efter att omgång 49 är över kommer vi att få lite mer klarhet i hur det kommer att se ut framöver.

Djurgården – Luleå

Äntligen bröt Djurgården sin usla statistik på bortaplan som har hängt över dem en längre tid. I bortamötet mot Linköping tog de i övertiden med sig två poäng hem till Hovet. Målet gjordes av Tom Wandell och nu kan Djurgården andas ut efter segern. Nu gäller det att vinna igen hemma mot Luleå för att inte riskera att missa direktplatserna till kvarten. Det är det här som Stockholmslaget har varit experter på de senaste omgångarna, att ta vinster på hemmais. De måste göra mål på ett defensivt stabilt Luleå. Därför tippar vi att de kommer med fördelen av att spela hemma gå hårt åt Luleås mål.

10bet logo

Luleå seriesegrare!

Nu skulle Luleå kunna slappna av eftersom att de redan vunnit ligan, men om de inte håller uppe tempot inför slutspelet kan de istället riskera att tappa sitt spel när allvaret drar igång. Luleå vill såklart gå ut från grundserien med så många segrar som möjligt. Därför tippar vi inte att de kommer att lägga sig platt och låta sig köras över av ett Djurgården hemma på Hovet. Trots det tippar vi inte vinsten till gästerna eftersom att Djurgården varit alldeles för starka på hemmais den senaste tiden. Vi tippar att Djurgården vinner mot seriesegrarna.

Leksand – Färjestad

Andra förlusten i följd för leksingarna när de i tisdags åkte till Malmö. Dock fick de åtminstone med sig ett poäng eftersom att efter de tre perioderna var spelade stod det oavgjort och Malmö avgjorde i förlängningen. Nu när det inte blev seger i Malmö Arena är det även helt klart att Leksand kommer att få kvala för att få behålla sin plats i nästa års upplaga av SHL. En seger hade betytt ett litet hopp om att kunna gå om Linköping. Självklart kommer de att vilja göra det bästa av det som återstår av säsongen och kanske kan de få en till trepoängare innan allvaret med kvalet börjar?

SHL betta här!

Gå på knappen för fina odds!

Färjestad – tre segrar

Färjestad ska vara det bästa laget när de ställs mot Leksand. Om man ser till mötena mellan dessa lag under säsongen har även Karlstadslaget gått ut som segrare i tre av de som hittills spelats, men de har inte lyckats dominera mot leksingarna. Två av matcherna har slutat med uddamålsvinster och en med en tvåmålsvinst. De flesta hade nog förutspått större siffror. I slutändan är det ändå vinsterna som spelar roll och visst tippar vi att Färjestad tar fjärde raka segern mot Dalalaget. För Färjestad gäller det att placera sig så bra som möjligt inför slutspelet och Leksand har inget kvar att spela för.

Växjö – Frölunda

Växjö ska inte kunna tappa sin slutspelsplats till Brynäs under de återstående omgångarna. De har uppvisat en alldeles för fin form för det. För att vara helt säkra på att ta en plats till slutspelet kommer de att behöva vinna minst två matcher till. Det tippar vi att de kommer klara av. I de fyra sista omgångarna möter de först Frölunda, Malmö borta, Skellefteå borta och Färjestad hemma. Tufft motstånd, men inte kommer de att gå helt poänglösa från dessa. De har vaknat till nu på slutet och vunnit både borta och hemma i de föregående omgångarna.

Frölunda – 7 segrar borta

Frölunda fortsätter raset i tabellen direkt de kommer utanför sitt Scandinavium. Totalt har det blivit sju vinster borta sett till hela säsongen och därmed är det inte så konstigt att de nu ligger utanför topp 6 som ger dem en direktplats till kvarten. Detta av ett lag som tippades av de flesta att vinna grundserien. Det är inte mycket som tyder på att de ska vinna borta mot Växjö i denna omgång heller eftersom att de inte verkar kunna få till spelet borta helt enkelt. Vi tippar att Växjö som är inne i en bättre form tar alla tre poängen på hemmais.

Bästa mobilbettingen för SHL!

Klicka på knappen för att ta dig dit!