Justin Bieber – Tom Cruise Århundradets MMA Fight är på G!

24/06/19

Än en gång har den amerikanska underhållningsbranschen visat upp sig från sin bästa sida. Det är världstjärnan och artisten Justin Bieber som genom ett märkligt utspel på Twitter utmanat Tom Cruise till en fight i Oktagonen och tweeten blev naturligtvis viral på direkten. Bieber skriver i sin tweet att Tom är rädd om han inte accepterar utmaningen och frågar vem som är redo att arrangera fighten samtidigt som han taggar UFC-presidenten Dana White, som föga överraskande är positiv till den spektakulära fighten.

justin bieber vs tom Cruise MMA fight

“I wanna challenge Tom Cruise to fight in the octagon. Tom if you don’t take this fight your scared and you will never live it down. Who is willing to put on the fight? @danawhite ?” skrev Bieber

Odds Justin Bieber – Tom Cruise

Unibet har varit tidigt ute och redan släppt sina odds inför fighten mellan Justin Bieber och Tom Cruise. Tom Cruise är enlight oddsen storfavorit med en vinstchans på 66% till oddsen 1.5, medan utmanaren Justin Bieber har en vinstchans på 41% till oddset 2.4!

Dana White säger att fighten kan bli av

Efter Biebers utspel där han utmanar Tom Cruise i Oktagonen sattes spekuleringarna igång direkt. Dana White fick svara på frågor från TMZ efter tweeten och sa att matchen mycket väl kan bli av. Till en början tänkte White att det bara var struntprat men efter att ha fått ett samtal av trovärdiga kontakter till superstjärnorna har han ändrat uppfattning.

Han ville inte säga vem det var som ringde men var tydlig med att de var pålitliga och att de hade sagt att Justin ”verkligen vill göra denna fighten” och att Tom Cruise ville göra fighten.
– Jag sa att om det är sant – och alla andra involverade verkligen vill göra det – då kan vi ta ett snack.

White sa också att om intresset från de båda stjärnorna stämde skulle han vara ”en idiot om han inte arrangerade fighten”.

Till alla tvivlarare ska det tilläggas att han inte heller trodde att det fanns en chans att Floyd Mayweather vs. Conor McGregor skulle kunna bli en riktig match, men det hände eller hur?

Det ska tilläggas att 25-årige Justin Bieber har tränat med just Mayweather som tidigare sagt att sångaren har tillräckligt med talang för att bli en professionel boxare.

Den 31 år äldre Tom Crouse var en stjärnbrottare i High School och har ett rykte att vara en av de tuffaste skådespelarna i Hollywood där han har gjort sina egna stunttrick i decennium.

Så om de båda stjärnorna accepterar att göra fighten kommer det bli ett mycket intressant evenemang. Med tanke på uppmärksamheten tweeten genererat skulle en verklig fight nå nya höjder!

White avslutar intervjun med att säga att ”det skulle vara det den enklaste fighten att marknadsföra i min karriärs historia.”

unibet logo
Hämta bonus här!Regler och Villkor

Conor McGregor erbjöd sig att marknadsföra fighten

Den irländska numerade pensionerade UFC-fightern Conor McGregor verkade minst sagt glad över den potentiella fighten och erbjöd sig att marknadsföra eventet via sitt företag ’McGregor Sports and Entertainment”. Han retweetade Biebers utmaning med en kommentar:

mcgregor tweet bieber vs cruise

Vem vinner fighten mellan Justin Bieber – Tom Crusie?

Det dröjde inte länge innan spekulationerna drog igång om fighten verkligen skulle kunna bli av och oddssättarna fick smida järn i elden om en potentiell uppgörelse. Ska vi tro oddsen verkar Justin Bieber vara favorit till att vinna fighten och då är det väl mest åldern och Mayweathers kommenterar som talar för en seger för kanadensaren. Samtidigt är Cruise en hårding och han lär inte ha några problem att få en bra tränare inför en eventuell fight.

Visst kan det tyckas att det har gått lite för långt i förväg när Tom Cruise faktiskt inte ens svarat på Justin Biebers tweet. Faktum är att Mission Impossible-skådespelaren inte twittrat sedan den 15 januari i år. Det återstår att se om han kan ta fram spionkunskaperna från Ethan Hunt och ta reda på hans chanser att faktiskt vinna matchen. Är det därför han väntat med att svara den skandalomsusande artisten?

Att få se Beliebers utanför Oktagonen på en arena i till exempel Las Vegas är en bisarr tanke men det kan alltså bli verklighet. Vi får hoppas att Tom Cruise accepterar utmaningen så århundrandets mest oväntande idrottshändelse kan äga rum.

Om det verkligen blir en fight mellan de två världstjärnorna får framtiden utvisa men fram tills det är bekräftat att det inte blir av kommer spekulationerna att fortsätta och oddsen att finnas tillgängliga.

unibet logo
Hämta bonus här!Regler och Villkor