Bettingtips Allsvenskan AIK vs Malmö FF

28/06/19

Ett av årets hetaste möten i svensk fotboll ska spelas när fjolårets mästare AIK tar emot mästare mästaren Malmö FF hemma på Friends Arena i Solna. Inför den heta matchen mellan Sveriges två bästa lag de senaste åren har 888sports valt att boosta upp oddsen rejält. Seger för AIK låg tidigare på 3,0 men har nu höjts till 17,0. Den som vill spela på vinst för MFF kan få 13,0 i odds istället för 2,43 som var fallet tidigare. Använd bonuskoden 888BO när du registrerar dig.

Ta del av en unik oddsboost från 888sport inför AIK – Malmö FF Allsvenskan 2019

Nu har du som inte varit medlem tidigare hos 888sport ett ypperligt tillfälle att ändra på detta. Inför matchen mellan AIK och Malmö FF har spelbolaget boostat upp oddsen rejält på båda lagen.

Skapa ett nytt spelkonto idag för att ta del av dessa maxade odds:

AIK: 17,0 (tidigare 3,0)

MFF: 13,0 (tidigare 2,43)

Det är alltså riktigt fina odds du kan ta del av tack vare 888sports riktigt sjuka oddsboost.

Så tar du del av 888sports oddsbost AIK – Malmö FF

  1. Skapa ett spelkonto via vår länk
  2. Gör en första insättning på minst 100 kronor
  3. Använd kampanjkoden 888BO när du skapar ditt konto
  4. Placera ett singelspel på antingen AIK eller Malmö som segrare i matchen
  5. Högsta kvalificerade insatsen som räknas till kampanjen är 50 kronor

 

Regler och villkor gäller: 18+, bosatt i Sverige, Ny spelare, Singelspel, 888sports regler och villkor gäller

AIK är pressade

Förra året tog AIK hem SM-guldet och målet har varit att försvara titeln. Inför omstarten låg ”Gnaget” sex poäng bakom MFF och efter förlusten tidigare i veckan mot IFK Norrköping är avståndet intakt när de båda lagen har lika många matcher spelade. Skulle AIK lyckas vinna mot MFF krymper avståndet till tre poäng och då är Solnaklubben i högsta grad inblandad i guldstriden igen. Förlust däremot och skillnaden är helt plötsligt nio poäng. Med tanke på MFF:s tyngd och bredd kan det bli svårt att plocka in.

 

Tränare Richard Norling har en del att fundera på efter matchen mot Norrköping. Laget släppte in två mål på hörnor och AIK skapade inte heller särskilt mycket framåt. Än värre är det att Dimitriadis blev utvisad och därmed är avstängd mot MFF. Hans mittbackskollega Saletros är också avstängd på grund av tre gula kort. Det gör att två av tre ordinarie mittbackar i trebackslinjen inte är tillgängliga för den regerande mästaren.

Malmö FF kan dra ifrån vid seger

Malmö FF siktar på att ta guld varje år men förra säsongen lyckades man inte. Målsättningen i år har varit tydlig; guldet ska hem till Malmö igen. Formen till ”di blåe” är god och med sex poängs marginal i tabellen har laget skaffat sig det försprång de ville ha när de nu ska gå in i kval till Europaspelet.

Uwe Rösler har precis som Norling en del att fundera på kring när det kommer till hur han ska formatera sitt lag. Lasse Nielsen och Rasmus Bengtsson saknas i backlinjen medan Bachirou och Jo Inge Berget också är skadade. Rösler har hintat att någon i kvartetten kan vara redo för spel men att han inte vill dela med sig av den informationen.

Vinner Malmö drar de ifrån rejält i guldstriden. MFF har AIK och Djurgården borta inom de nästa tre omgångarna. Segrar mot de båda toppkonkurrenterna innebär med största sannolikhet att avståndet är för stort för att de ska kunna ta igen. Samtidigt har större sensationer hänt i fotboll och MFF måste också vinna matcherna. Förra mötet mot AIK på Friends blev 1-1 efter att Sebastian Larsson kvitterat i slutminuterna. Får vi samma dramatik på söndag?