Bettingtips och höga odds – Kvartsfinal – Sverige – Tyskland

27/06/19

Då var det dags för VM att dra igång ordentligt. 7 europeiska lag plus USA gör upp om medaljerna och om att bli bäst i världen. Sverige ställs mot sin mardrömsmotståndare Tyskland i kvartsfinal. Tyskorna har inte släppt ett enda mål än, och ser som vanligt solida ut. Sverige har gjort vad som förväntas utan att glänsa, dock var spelet mot Kanada stundtals helt okej. Tyskland är inte i den form man skulle vilja samtidigt finns det en kvalite som väldigt få lag kan konkurrera med. Dessutom får laget tillbaka sin superstjärna Dzsenifer Marozsan.Tyskland är det lag vi haft svårast för. 2 vinster och 12 förluster på de 15 senaste matcher är inte särskilt positiv statistik ur svensk synvinkel.

Bettingtips med högst odds Tyskland – Sverige

Analys av bettingtipsen inför Tyskland – Sverige

Totalt har Sverige bara vunnit två tävlingsmatcher mot Tyskland på 26 år. Under samma period har man åkt på 21 förluster. När svenskorna går ut på Roazhon Park den 29 juni finns det trots bra spel mot Kanada och virrigt tyskt försvarsspel i gruppspelet inte särskilt mycket hopp. Tyskorna hade en relativt enkel grupp innehållande Spanien, Sydafrika och Kina där motståndet städades av ganska enkelt även om vissa matcher vanns med uddamålet. I åttondelsfinalen slog Tyskland Nigeria enkelt med 3-0, ett lag som var bland de sämst rankade i turneringen. Vi har sett ett Tyskland som tar tag i matcher ganska tidigt och sedan kontrollerar den ju längre tiden lider. Mot Sverige kommer tyskorna försöka göra mål så snabbt som möjligt och vi tror de lyckas inom de första 15 minuterna. Det spelas till 3,85 på Betsson.

Sverige då? Thailand och Chile är inte heller några stornationer i dam-fotbollsvärlden. Mot USA hade vi inte så mycket att sätta emot i en ganska konstig match. Ingen i det svenska laget har klivit fram och taget en tydlig roll i att avgöra matcher, vilket hade behövts mot ett starkt tyskt lag. Det syns i alla fall att svenskorna för en gång skull tror att de kan slå Tyskland, men så fort man släpper på fokus kommer det smälla. Tyskorna försöker tona ner sitt favoritskap, något som faktiskt inte känns särskilt tyskt. Rent historiskt brukar slutspelet i dam-mästerskap vara målsnåla, i OS 2016 gjordes det inte mer än två mål i någon slutspelsmatch fram till finalen som Sverige förlorade mot just Tyskland med 2-1. Vi spelar på en tysk vinst med european handicap 0-1 via Betway till 3,25.

Det står en semifinalplats i VM på spel och där väntar Nederländerna eller Italien. Spontant känns det som att Tyskland har motorväg mot final med Frankrike, USA och England på den andra slutspelshalvan. Alexandra Popp vet hur man gör mål och hur man vinner. Exempelvis är hon än så länge bäste målskytt i det tyska laget som har en extra växel att lägga in mot Sverige. Vi spelar på att Popp frälser Tyskland till 2,45 gånger pengarna på William Hill.

Det blir intressant att se Sveriges bästa lag mot ett av världens bästa motståndare. Sverige är rankat nia i världen och Tyskland tvåa. Tyvärr bjuder tyskorna Sverige på ett respass hem. Att Tyskland vinner med 2-0 spelas till 6,70 på Betsson. När Tyskland lyckats med detta klampar man vidare av bara farten med sikte på en final.