Aston Villa vs Arsenal – Premier League – Dagens bästa speltips

20/07/20

Efter Arsenals bästa vecka för säsongen väntar nu näst sista omgången och match mot Aston Villa. Ett Aston Villa som just nu ligger på nedflyttningsplats och är i skrikande behov av poäng, annars blir det Championship nästa år. Mycket talar för en jämn match och nu kan du få tillbaka 790 kr vid oavgjort genom en insättning på endast 100 kronor hos Unibet. Gör det idag och oddsa på Premier League till riktigt bra odds hos Unibet.

Speltips Aston Villa vs Arsenal med högst odds

* Vi tror att det blir en mycket jämn match mellan Aston Villa och Arsenal. Därför väljer vi att spela oavgjort till oddset 3,95. Genom att använda vår bonus och insättning får vi tillbaka 790 kronor genom att sätta in 100 kr.

Sä här gör du

  • Registrera dig som ny medlem hos Unibet
  • Välj oddsbonusen på 100 kr
  • Satsa din insättning + bonus (200 kr) på att matchen mellan Aston Villa och Arsenal slutar oavgjort till oddset 3,95
  • Slutar matchen oavgjort får du tillbaka 790 kronor genom en insättning på 100 kronor
  • Regler och villkor tillkommer till bonuserbjudandet hos Unibet

Tankar inför matchen

Arsenal hade säsongens bästa vecka förra veckan när man först vann mot mästaren Liverpool i ligaspelet för att sedan slå ut Manchester City i semifinalen av FA-cupen. Mikael Arteta har gjort bra saker med laget men nu väntar en riktigt tuff uppgift.

Aston Villa ligger trea från slutet och borde inte vara ett problem för en klubb som Arsenal. Samtidigt har Birminghamklubben enbart tre poäng upp till säker mark vilket gör att motivationen lär vara i topp inför mötet mot Arsenal.

Vi tror att motivation delvis slår klass och lägger därför ett bet på att matchen slutar oavgjort. Använd din bonus från Unibet till matchen för att få ännu mer tillbaka.