AIK vs Djurgården – Dagens bästa speltips

23/07/20

Friends Arena bjuder in till Stockholmsderby mellan AIK – Djurgården. Det blir ett intressant möte mellan två lag i stort behov av poäng. Vi tror det blir en målsnål tillställning som det brukar bli mellan lagen. Betta på matchen hos Unibet och du kan som ny medlem ta emot 100 kronor bonus och använda till att spela på Stockholmsderbyt mellan AIK och Djurgården.

Ingen vidare start för Stockholm

AIK:s säsong har utvecklats till en mardröm då man ligger 11:a i tabellen med endast 12 inspelade poäng på 10 matcher. För DIF:s del ser det något bättre ut men förlust mot Elfsborg och oavgjort hemma mot Östersund senast gör att Kim och Tolle har en del att fundera över. Avståndet upp till Norrköping är nio poäng och en förlust mot Gnaget innebär att guldet med all sannolikhet redan är borta. Vi tror det blir en målsnål tillställning som det brukar bli mellan lagen.

Speltips med högst odds

* Vi tror att det blir under 2,5 mål i matchen mellan AIK och Djurgården. Vi väljer att spela under 2,5 mål till oddset 1,63 hos Unibet. Genom att använda vår bonus får vi tillbaka 326 kr på en insatt hundring om vårt bet går in.

Tankar och analys inför matchen

Båda lagen blev nollade i sina senaste möten och kollar vi historiskt brukar det inte vara särskilt målglada historier när dessa lagen möter varandra. Sju raka derbyn mellan lagen har inneburit under 2,5 mål och nio av de tio senaste interna matcherna visar samma sak. 

Med tanke på att båda lagen verkar ha lågt självförtroende och inte fått offensiven att stämma har vi svårt att se det bli någon direkt målfest. Därför tror vi återigen att det blir under 2,5 mål i matchen. Genom att spela det hos Unibet med vår välkomstbonus får vi tillbaka 326 kronor på en insatt hundralapp. Det är ett tilltalande erbjudande som är perfekt för Stockholmsderbyt.

Regler och villkor gäller!