Bettingtips inför Watford vs Arsenal med högsta odds | Premier League

12/09/19

Efter matcher mot Liverpool och Tottenham har Arsenal haft ett landslagsuppehåll att samla nya krafter. Nu väntar Watford på bortaplan, ett lag som inte vunnit i årets Premier League och ligger sist i tabellen. Arsenal är med rätta favoriter och om de lever upp till förväntningarna ska de åka tillbaka till Emirates med tre poäng i bagaget. Emery gör sin andra säsong som tränare för klubben och det blir intressant att se hur han lyckas efter en knappt godkänd debutsäsong. 

Speltips Watford vs Arsenal Premier League med högsta odds

Oddsanalys Watford vs Arsenal Premier League

Arsenal nådde en femteplats förra säsongen och lyckades också ta sig till final i Europa League där man föll mot Chelsea. Det gör att laget spelar Europa League och man siktar på att ta sig in bland topp 4 för att få spela Champions League nästa säsong. Ska det bli verklighet krävs det segrar mot lag som Watford, en klubb som presterat direkt svagt under säsongsinledningen.

Arsenal inledde med två raka segrar mot Newcastle och Burnley men har därefter haft tuffast möjliga motstånd i form av Liverpool borta och Tottenham hemma. Mot Liverpool hade ”Gunners” inte mycket att sätta till utan förlorade med 3-1. Däremot lyckades man plocka poäng hemma mot Tottenham efter att Aubameyang kvitterat till 2-2 i minut 71. 

Nu behövs det en seger för att eventuellt ta sig förbi Crystal Palace och Leicester som ligger marginellt före i tabellen. Vi tror Arsenal lyckas vinna och spelar bortalaget som segrare till oddset 2,05 hos ComeOn. 

Mål brukar det bli när Arsenal spelar fotboll, både framåt och bakåt. 6-6 är lagets målskillnad efter fyra matcher medan Watford ligger sist i tabellen med målskillnaden 2-8. Vi tror på många mål där Arsenal står för majoriteten. Över 2,5 mål spelas till oddset 1,59 hos Bethard. 

En som varit väldigt het under säsongsinledningen är Aubameyang som gjort tre mål på fyra matcher. Vi tror han gör mål igen mot seriens just nu svagaste lag. Därför väljer vi att spela Pierre-Emerick Aubameyang som målskytt och bäst odds får vi hos Unibet som erbjuder oddset 1,95.